KERESÉS

1–32 termék, összesen 131 db

Show

Havana baldachinos franciaágy

ADJ komódcsalád

Blue dream memory matrac

Bowie franciaágy

Fa ágyrács

Jetty ágy

Lovely kárpitozott ágy

Tomasella nyílóajtós gardróbok

Adrian kárpitos ágy

Bloom ágy

Clipper franciaágy

Medica motoros ágyrács

Sanity hipoallergén matrac

Tiffany éjjeliszekrény és komódcsalád

Tomasella tolóajtós gardróbok

BOWIE COLOR ágy

Clara gardrób

Dado franciaágy

Drops éjjeliszekrény komód

Hamilton kárpitozott ágy

Sanitaria motoros ágyrács

Amarcord klasszikus ágy

Cloud franciaágy

Contour gardróbszekrény

Medica állítható ágyrács

Megan franciaágy

Venice éjjeliszekrény és bútorcsalád

Cezanne klasszikus ágy

Demy franciaágy

Dorian franciaágy

Even gardrób

Honey éjjeliszekrény, komód

Bár a hálószoba egyik legnagyobb bútordarabja az ágy, a hálószoba-bútorok manapság már nem csak egy ágy és az éjjeli szekrény megvásárlását jelentik. Fontos, hogy milyen ágyrácsot és matracot választunk az éjszakai pihenés, a pihentető alvás érdekében. Emellett szekrények, gardróbok, komódok és más kiegészítők teszik tökéletessé a hálószoba berendezését.

A hálószoba ugyan a lakás legintimebb tere, ami kreatívan berendezhető, de azért nagyon fontos a praktikum is. Ráadásul egészségünk védelme érdekében sem éri meg az ágyon spórolni. Mégiscsak életünk egyharmadát alvással töltjük! Fekhelyünk legyen kényelmes, egyenetlenségektől mentes. Lehetőség szerint, inkább a keményebb matracot válasszuk, ami természetes anyagból készült és jól szellőzik, továbbá nem marad meg benne a nedvesség.

Az ideális hálószoba alapjában véve a nyugalom szigete, ezért előnyös, ha a hálószoba visszafogott stílusú és meghittséget sugárzó. Ha úgy dönt, hogy egy komplett hálószoba-bútor vásárlása előnyösebb az Ön számára, akkor bízhat benne, hogy minden bútordarab tökéletesen illeszkedik majd egymáshoz. A hálószoba-bútor mellett minden más kiegészítő csak öltöztetni tudja a hálót. Szőnyeg, függöny, ágynemű vagy más apróságok, mint a párna, az ágytakaró, a lámpa vagy akár egy ékszertartó harmonikussá és meghitté varázsolják a teret. Sőt, ha a hálószoba elég nagy könnyedén elhelyezhető benne egy olvasósarok, pamlag és fésülködő asztal is.

Ne feledje! A rossz hálószoba-bútorok, rosszul berendezett vagy kényelmetlen környezet hosszútávon befolyásolhatja a mindennapjait is.

Back to Top