KERESÉS

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Show

Country Decapè konyhabútor

Spring olasz konyhabútor

Area 22 olasz konyhabútor

Mia olasz konyhabútor

A VESTIMI olasz konyhabútor, felépítésének köszönhetően, kielégíti ezeket az igényeket.A tökéletesen letisztult, egyszerű és modern formatervet követő VESTIMI olasz konyhabútor minőségi, környezetbarát alapanyagokból készült.
Újdonság

VESTIMI - modern olasz konyhabútor

Spring urban olasz konyhabútor

Spring Pro olasz konyhabútor

KUBIKA modern olasz konyhabútor

22/Ventidue modern olasz konyhabútor

Stylo modern olasz konyhabútor

Tess modern olasz konyhabútor

Smile olasz konyhabútor

Zerocinque olasz konyhabútor

Az innovatív szellem és az esztétika találkozásával készült a PLAY olasz konyhabútor,A PLAY olasz konyhabútor nem csak GOLA profillal rendelhető, hanem fogantyúval is.
Újdonság

Play olasz konyhabútor

Modern konyhabútor és klasszikus álomkonyha olasz módra! Bár általában elmondható, hogy konyhatervezésnél a tiszta vonalak, finom formák számítanak trendinek. Egy olasz konyha mindig formabontó, izgalmas és divatos. A modern konyhabútor egy impozáns képviselője az olasz DIBIESSE CUCINA például folyamatos kutatásokkal fejleszti gyártási technológiáját. Így biztosak lehetünk benne, hogy a funkcionalitás, a minőség és tartósság együtt jár a választott konyhabútorral. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a környezetbarát anyagok használatát, hiszen a lakás szíve, lelke a konyha!

Néhány termékünk: konyhabútorok, konyhasziget, konyha félsziget, üveg munkalapok, gránit munkalapok, márvány munkalapok, shock cristalan munkalapok, inox munkalapok, kamraszekrények, polimerikus ajtófront, alkorcell ajtófront, üveg front, magasfényű konyhabútorok, gránit mosogató, ultragránit mosogató, gránit csaptelep, ultrametál mosogató, inox mosogató, ultraquartz mosogató, beépíthető háztartási gépek, beépített elszívók. Magyar és olasz kollégáink egyaránt készséggel állnak az Ön rendelkezésére elképzelései megvalósításában

Back to Top