Nyitható konzolasztalok - Beverly konzolasztal nyitott állapot

Hallott már a nyitható konzolasztalokról? Olaszországban igazán nagy divat ezek használata, de Magyarországon még nincs ilyen nagy kultúrájuk.

A nyitható konzolasztalok sokkal többet ajánlanak, mint normál társaik! A nyithatóság már eleve azt is feltételezi, hogy ezek a konzolasztalok megállnak a saját lábukon, nem pedig csak a falnak támasztva képesek szerepüket betölteni. Ennek köszönhetően a falban nem keletkeznek sérülések, és a konzolasztalokat bárhová állíthatjuk. Ez igazán jól jön, ha át szeretnénk rendezni lakásunkat, vagy kis helyen élünk, de nagyobb vendégséget tervezünk.

A nyitható konzolasztalok legjobb tulajdonsága azonban maga a kinyithatóság, vagyis az, hogy egy nagyobb asztallá is át lehet őket alakítani. Akár étkezőasztalként is használhatók! Néhányuk méghozzá igazán nagy étkezőasztallá átalakítható. Ilyeneket találunk a Tonin Casa kínálatában is. A Monte Grappa Mobili-nél megvásárolható több ilyen konzolasztal, érdemes megnézni a kínálatot.

Mit tud a csodás Ventaglio és Beverly konzolasztal?

Modern stílusukat nem csak nyithatóságuknak köszönhetik, hanem különleges külsejüknek is. A Ventaglio konzolasztal modern eleganciát megtestesítő hajtogatott legyezőre hasonlító és a geometriai formák sokszínűségét láttató lábszerkezetének stílusos megjelenéséhez kétség sem férhet. A lenyűgöző kialakítás tükrözi a Tonin Casa kreativitását, innovatív tervezését és persze a minőségi olasz munkát is.

Nyitható konzolasztalok - Ventaglio konzolasztal nyitott állapot Nyitható konzolasztalok - Ventaglio konzolasztal alapállapot

A Beverly konzolasztal esetében első pillantásra észrevehető a lábak szálainak összefonódása, amikor a termék konzolasztal állapotban van. Két méretben kapható 130 cm széles, 76 cm magas és 50 cm mély alapváltozatból vagy 200 cm-re, vagy 300 cm-re nyitható. Mindkét konzolasztal a rövidebb oldalánál nyílik és eléggé hosszúra képes nyúlni.

Nyitható konzolasztalok - Beverly konzolasztal alapállapot Nyitható konzolasztalok - Beverly konzolasztal nyitott állapot

Ha inkább a letisztult, klasszikus elegancia hívei vagyunk, akkor sem kell nyitható konzolasztal nélkül maradnunk! A H600 konzolasztal a klasszikus, de akár a minimalista modern vagy kortárs stílusban berendezett otthonokban is gyönyörűen mutat. Ha fehér színben választjuk, akkor az sok más színhez is könnyen passzol. Bár ez nem egy Tonin Casa termék, a minőségi olasz munka ugyanúgy jellemző rá.

Nyitható konzolasztalok - H600 konzolasztal nyitott állapot  Nyitható konzolasztalok - H600 konzolasztal alapállapot

A nyitható konzolasztalok sok esetben bizonyulnak tökéletes választásnak. Természetesen nagyon praktikusak, ha hirtelen sok vendég érkezik hozzánk, de kis lakásokba mondhatni elengedhetetlenek, hiszen rengeteg helyet spórolunk velük. Nagyszerű opciók, ha nappalinkban nagy helyre van szükségünk, például a napi jóga vagy testedzés miatt. Vagy, ha a futkározó gyerekek/unokák biztonságosabb közlekedését szeretnénk biztosítani.

Természetesen még rengeteg más szituáció is előfordulhat, de az biztos, hogy a kinyitható konzolasztalok, ezek legtöbbjében, jól jönnek és jól is teljesítenek. Sokat biztosan nem kell morfondíroznunk, ha esetleg egy ilyenen akad meg a szemünk!