KERESÉS

Cloud franciaágy

A Cloud franciaágy minden hálószobát hangulatossá tud varázsolni. Ebben az ágyban a szép álmok is garantáltak.

A nagy ötleteket meg is kell álmodni valahol és hol máshol is lehetne álmodni, ha nem a Cloud ágyban.

A Felhő fantázianevet viselő ágy lágy és elegáns hatást kelt, ezek miatt ideális a hálószobába. A Cloud ágyat az olasz CO3 Design Studio tervezte és az Alf DaFre cég gyártja, így ez a bútordarab egy igazi remekmű. Az egyszerűséget képviselő Cloud franciaágy, lakkozott, minőségi fából készült keretből és tartós fémlábakból áll. A kényelmet pedig az ágy neve is sugallja, hiszen rendkívül puha, kárpitozott párnákkal kialakított fejtámla koronázza meg a fenséges darabot. Ez a szolid ágy már csak ránézésre is megnyugtató hatást kelt, ha pedig benne fekszünk, akkor akár egy nagy puha felhő tetején is érezhetjük magunkat.

De sajnos, nem mindegyik, máshol kapható ágy ilyen kényelmes! Lehet, hogy Önnek is ismerős már, az az eset, amikor a matrac rugója szúr, vagy recsegnek a deszkák, esetleg a használattól megkopott a szövetek színe és marandóan foltos a textília vagy a matrac. Amikor valaki új ágyat keres, az is indok a vásárlásra, hogy már nem férnek el benne kényelmesen. Ezek elég bosszantó dolgok. De ilyenkor nem bosszankodni kell, hanem váltani. A Cloud franciaágy kényelmes fejtámlája adott, a matracot pedig Ön tudja kiválasztani.

A Cloud franciaágy minden hálószobát hangulatossá tud varázsolni. Ebben az ágyban a szép álmok is garantáltak.

További felmerülő kérdések esetén, kérjük, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken! Amennyiben inspirációra vágyik, keresse fel az Facebook oldalunkat, ahol remek lakberendezési ötleteket is talál!

 
 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Dado

Méret SZxHxM [mm]:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Szín:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Típus:

Modern ágy

Back to Top