KERESÉS

Dado franciaágy

Ez a modern, olasz csoda egy kortalan stílusú, aprólékosan kidolgozott franciaágy. A minőségi faalapanyagokból készült, erős szerkezetű, egyszerű vonalvezetésű stílusos Dado franciaágy akár hosszú éveken át a hálószoba legfontosabb bútordarabja lehet.

A tökéletesen modern Dado franciaágy gondoskodik arról, hogy több időt akarjon majd eltölteni az ágyban.

Ez a modern, olasz csoda egy kortalan stílusú, aprólékosan kidolgozott franciaágy. A minőségi faalapanyagokból készült, erős szerkezetű, egyszerű vonalvezetésű stílusos Dado franciaágy akár hosszú éveken át a hálószoba legfontosabb bútordarabja lehet. Az ágy kerete szögletes, a fejtámlája alapesetben szintén fából készült és mentes szinte minden dizájntól.

A fából készült fejtámla két oldalán egy-egy lezáró elem található, ezzel egy szolid díszítést kapott, ami önmagában is mutatós, vagy akár nagy díszpárnákkal is kiegészíthető. Ha nem szeretnénk, hogy a fejtámla hideg és kemény legyen a hátunknak, akkor az ágyvég kérhető kárpitozott kivitelezésben is. Ez vízszintesen betakarja szinte a teljes felületet és fokozza a kényelmet. A kárpit minőségi textíliából készül és választható színekben kapható. A Dado franciaágy erős, stabil, jól terhelhető fém lábakon áll. A fa és fém részek színe szintén választható.

Az ágy többféle méretben kapható és egy jól megválasztott komóddal, tükörrel, éjjeliszekrénnyel és lámpával kombinálva a hálószoba hamar berendezhető. A Dado ágy ideális választás modern és minimalista stílusú hálószobákba is. Vigyen Ön is eleganciát a hálószobájába! A megfelelő ágyneműhuzattal, párnákkal és egyéb lakberendezési kiegészítőkkel kombinált ágy mindig változatos marad. Kombináljon bátran Ön is a megfelelő összkép eléréséhez!

Az ágy minden részlete gondosan megmunkált, nyugalmat áraszt, és pihentető alvással kecsegtet, hogy élvezetes legyen befejezni a napot. Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

 
 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Dado

Méret SZxHxM [mm]:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Szín:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Típus:

Modern ágy

Back to Top