KERESÉS

Dorian franciaágy

A minimalista stílusú Dorian franciaágy egy pompás darab a letisztult hálószobák számára. Az egyszerű dizájnú Dorian franciaágy minőségi fa alapanyagokból készült Olaszországban, szakértő mesterek keze által.

A hálószoba az a hely, ahova egy fáradt nap után megpihenni térünk be, így ezt a helyiséget célszerű mindenféle díszes dolgok nélkül berendezni.

Ezért a minimalista stílusú Dorian franciaágy egy pompás darab a letisztult hálószobák számára. Az egyszerű dizájnú Dorian franciaágy minőségi fa alapanyagokból készült Olaszországban, szakértő mesterek keze által. Ez az időtálló fából készült ágy kétféle változatban is elérhető. Az egyik modell fakerettel és egy magas fejtámlával, míg a másik modell fakerettel, díszpárnákkal és magas fejtámlával rendelkezik. Ráadásul sokféle méretben és színben áll a vevők rendelkezésére, így egyéni ízlésnek megfelelőt lehet belőle beszerezni. A Dorian franciaágy kék vagy rózsaszín színben remek választás lehet tinédzserek számára is, de egy letisztult színekkel rendelkező szobában is csodásan tud mutatni. Ez az ágy lehet a szoba központi eleme, de falhoz tolva is remekül mutat.

Egyszerűségének köszönhetően egy időtlen, elegáns és sokoldalú ágy. Könnyen kombinálható más bútorokkal és egyéb lakberendezési kiegészítőkkel is. Ha változásra vágyik, akkor kombinálja kedvenc díszpárnáival vagy színes ágyneműhuzattal, és máris egy új összképet fog kapni! Aludjon Ön is stílusosan a modern Dorian ágyban! Hiszen fő a kényelem.

Ha felkeltette érdeklődését ez a gyönyörű bútordarab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! További lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Dorian

Méret SZxHxM [mm]:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Szín:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Típus:

Modern ágy

Back to Top