KERESÉS

Jetty ágy

Gordon Guillaumire híres dizájner a Jetty ágyat a modern és a minimalista divat jegyében tervezte meg. A tervező a fő az egyszerűség elvét követte és ezzel a remek észrevételével egy különleges és újszerű formaterv készült el.

Milyen anyagból készülnek az álmok? A Jetty ágy esetében minőségi bőrből, textíliákból és fémből.

Gordon Guillaumire híres dizájner a Jetty ágyat a modern és a minimalista divat jegyében tervezte meg. A tervező az egyszerűség elvét követte és ezzel a remek észrevételével egy különleges és újszerű formaterv készült el. A fa ágyakat már elavultnak tartó vásárlóink örömére készletünkben megjelent a Jetty ágy, amelynek kerete fémből készült. A keret minőségi alapanyagokból áll és precíz tervek alapján lett összeillesztve, így egy masszív bútordarab. A cső alakú fémváz választható színekben kapható. A földes színekben például bronzban vagy sötétbarnában remekül kombinálható fehér és bézs ágyneműhuzattal is.

A franciaágy fejtámlája két darab vízszintesen futó csőalakú fémrúd, mely minőségi bőrrel került bevonásra, ezzel még érdekesebb dizájnt kölcsönözve a Jetty ágynak. A bőr színe szintén választható. Az ágy fém lábakon áll, amelyek akár eltérő színekben kapható textíliákkal befedve is megvásárolhatóak. A Jetty ágy egyszerű formatervének és a meleg színeinek köszönhetően számos különböző stílusú bútordarabbal is jól kombinálható. A barna bőr fejtámla, bronzszínű váz és szürkésbarna szövetburkolat pár darab, nagy zöld levelű növénnyel remekül harmonizál. A minőségi alváshoz minőségi környezetre van szükség, a növényekről pedig köztudott, hogy nyugtató hatást keltenek és oxigént termelnek.

Válassza földszínekben a Jetty ágyat és kombinálja egzotikus növényekkel a minőségi alvás érdekében! A termékkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Lakberendezési tippeket és ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Jetty

Méret SZxHxM [mm]:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Szín:

faerezetű, választható magasfényű és matt festéssel

Típus:

Modern ágy

Back to Top