KERESÉS

Azonnal elvihető akciós ágyak

KÉSZLETKISÖPRÉS! Kiállított franciaágyainkat kínáljuk megvételre 30 %-os kedvezménnyel. Most jutányos áron juthatnak hozzá termékeinkhez gyártási idő és várakozás nélkül.

Azonnal elvihető akciós ágyak

KÉSZLETKISÖPRÉS! Azonnal elvihető akciós ágyakat kínálunk 160×200 cm-es matrachoz. A kiállított termékek 30 %-os kedvezménnyel kerülnek értékesítésre. Elemenként lehúzható és tisztítható kárpittal készültek fix és ágyneműtartós változatban.

1.       Hamilton franciaágy 225x177x130 cm: bemutatótermünk „fenséges” darabja. A bútort a magas párnázott, tűzött varrással készült fejtámla teszi elegánssá. A nyugodt alváshoz a benne található flexibilis fa ágyrács is hozzájárul. A könnyed nyitást és zárást teleszkópok teszik lehetővé, a körbe ágyazást a derékmagasságban vízszintesen is pozícionálható fekvőfelület segíti elő. Az ágyneműtartó alja felemelhető, ezáltal az ágy alatti terület kitakarítható.

2.       Julius franciaágy 223x175x122 cm: „Timeless”, azaz az „Időtlen” elnevezésű kollekcióba sorolta tervezője. Egyszerre modern és klasszikus, légiességét a két kecses láb biztosítja. Ez a verzió ágyneműtartót nem tartalmaz.

3.       Akciónkat a „Zöld” gardróbszekrényre 259x137x60 cm és a „Zöld” komódra 99x75x48 cm is kiterjesztettük. A gardróbszekrény kétajtós eleme ruhaliftet, kihúzható nadrágtartót és egy három fiókos modult tartalmaz, míg az egyajtós négy polcot.

A szállítás és összeszerelés is rendelhető, így egyszerűen élvezheti új bútoraival járó komfortot és stílust. Gyorsan cselekedjen, mert készleteink korlátozottak, és ezek az ajánlatok hamarosan lejárnak. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat a minőségi alváshoz és lakberendezéshez!

FONTOS: A matrac nem az ágy tartozéka, csak illusztráció!

Látogassanak el hozzánk vagy kérjenek bővebb információt elérhetőségeink egyikén!

Zöld gardrób bemutatótermi

Zöld komód bemutatótermi

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis/ZG

Anyag:

Lehúzható szövet

Típus:

Modern kárpitos ágy

Érdekelhetnek még…

Back to Top