KERESÉS

Clyde franciaágy

A Clyde franciaágy fejtámláján lévő függőleges steppelt vonalak megtörik a Clyde ágy szigorú vonalait, merevségét és keménységét. Igény és ízlés szerint két különböző méretű láb is rendelhető hozzá.

A modern franciaágyak gyönyörű és funkcionális bútorok, amik nélkülözhetetlenek egy magára valamit is adó hálórészben, hogy jól berendezett és pihentető legyen. 

A Clyde franciaágy fejtámláján lévő függőleges steppelt vonalak megtörik a Clyde ágy szigorú vonalait, merevségét és keménységét. Igény és ízlés szerint két különböző méretű láb is rendelhető hozzá. Az egyik, a magasabb elemeli a földtől, ami a könnyedség érzetét adja, vagy egy kisebb, ami szinte egybeolvasztja az ágyat a padlóval. A Clyde ágynak is lehet ágyneműtartós változata.

A Clyde franciaágy szerkezete tömör fenyő és/vagy nyárfa rétegelt lemezekkel készül, amelyek az E1 osztályt képviselve alacsony formaldehid-kibocsátással és természetes farosttal rendelkeznek. Sokféle választható lába között az egyik legérdekesebbek a plexi lábak, amik 30 mm vastag átlátszó plexiből és csúszásmentes gumiból jönnek létre.

Fejtámlájának köszönhetően az ágyunkat nem kell a falhoz tolva használnunk, állhat a tér közepén is. A Felis ágyakat a megbízhatóság és a kényelem jellemzi, így ezek a kárpitozott franciaágyak gyönyörű és egyben hasznos bútorok is a hálószobában.

Ha kérdése lenne a termékkel kapcsolatban vagy a lehetőségekről érdeklődne, akkor további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el közösségi oldalainkra, például Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak: 3, 6, 13 cm
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/clyde

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top