KERESÉS

Dennis franciaágy

Egyszerű vonal és kivitelezés jellemzi, amelyet 100 százalékban a fejtámla határoz meg. Steppelt mintája és mélytűzéses gombozással történő kiegészítése kiemeli a vastag és lekerekített fejtámlát. Az ágykeret Smart változatban 34 cm-es magasságban, a York változatban pedig 21 cm-es magasságban kapható.

A Dennis franciaágy megjelenése tekintélyt parancsoló, nagyon karakteres termék.

Mindezzel együtt is azt mondhatjuk, hogy kis odafigyeléssel jól passzol a modern és a kortárs berendezéshez, de a klasszikus környezetbe is. Olykor, bizonyos bútorok mellett nagyon klasszikus vagy retró feelingje is lehet!

Egyszerű vonalvezetés és kivitelezés jellemzi, amelyet 100 százalékban a fejtámla határoz meg. Steppelt mintája és mélytűzéses gombozással történő kiegészítése kiemeli a vastag és lekerekített ágyvéget. Az ágykeret két változatban rendelhető: a Smart 34 cm magas, 3 vagy 6 cm-es lábon áll, a York 21 cm magas, azonban 13 cm-es, opcionálisan akár átlátszó lábakkal is kapható.

A teljesen levehető huzattal rendelkező Dennis franciaágy szövet vagy ökobőr huzatok széles választékával is készülhet. Ezek az anyagok mind válogatottak, amelyek követik a divat és a piaci trendek alakulását, hogy megfeleljenek a legkülönfélébb igényeknek mind textúra, mind színek tekintetében. A fejtámlát díszítő, 27 mm átmérőjű gombok alapkivitelben ugyanazzal a szövettel vannak behúzva, mint az ágykeret, de kis felár ellenében kontrasztos szövettel vagy Swarovski kristályból is lehetnek, akár fehér vagy fekete színben is.

A Dennis franciaágy lehet ágyneműtartó nélküli és ágyneműtartós modell is. A Smart kétirányú nyitási lehetőséggel is rendelhető, míg a York csak eggyel. A téglalap alakú és 3 cm magas Basic lábak az alapfelszereltség elemei, de felár ellenében sokféle formáció közül válogathatunk.

Ha kérdése lenne a termékkel kapcsolatban vagy a lehetőségekről érdeklődne, akkor további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el közösségi oldalainkra, például Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/dennis

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top