KERESÉS

Dream klasszikus ágy

A Dream klasszikus ágy minőségi, teljesen kárpitozott franciaágy, amely teljes egészében Olaszországban készült, és a pihentető, egészséges alvást hivatott biztosítani. A franciaágy fejtámlája lekerekített formájú, capitonne techmikával tűzött, gombokkal díszített és jól párnázott.

A Dream klasszikus ágy a Bside Samoa Bed Division termékcsalád tagja.

A Bside a Samoa márka divíziója, a kanapék és a franciaágyak olasz gyártója, amely mindig is egyet jelentett az olasz stílussal és a kortárs, klasszikus lakberendezési megoldások kidolgozottságával. A SAMOA 1989 óta gyárt kézműves bútorokat. Gyökerei Treviso környékére nyúlnak vissza, egy olyan széles körben elterjedt iparosodott területre, ahol a kárpitozott bútorok feldolgozása az 1970-es évek eleje óta történelmet írt.

A Dream klasszikus ágy minőségi, teljesen kárpitozott franciaágy, amely teljes egészében Olaszországban készült, és a pihentető, egészséges alvást hivatott biztosítani. A franciaágy fejtámlája lekerekített formájú, capitonne technikával tűzött, gombokkal díszített és jól párnázott. A termék szerkezete tömör fából készült, ami teljesen kárpitozott. A bútordarab E1 osztályú kategóriába tartozik, ami biztosít minket arról, hogy egészségre veszélytelen, minőségi terméket választunk.

Általános információk az ágyakról: ágyneműtartóval vagy anélkül is kérhető, választható lábai vannak. A falécekkel ellátott ágyalap standard elülső emelőszerkezettel van felszerelve, amely lehetővé teszi a hozzáférést az alatta lévő tárolórekeszhez. Az ágyhoz ötféle ágyrács is választható, a részben lehúzható, mosható szövetek sokfélék lehetnek, vagy bőr és ecobőr változatban is kaphatók. Talán már nem is kell mondanunk, hogy óriási szövetválasztékot tudunk biztosítani.

Ágyaink többsége a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Ha kérdése lenne, további információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/dream

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top