KERESÉS

Excellent klasszikus ágy

Az Excellent klasszikus ágy, ahogy a neve is tükrözi valóban kiváló termék, esztétikus és letisztult stílusú bútordarab. Kanyargós vonalak jellemzik, amelyek a fejtámla finom görbületét és az ágyrács ferde vágását kísérik, ezzel egy éjszakai szigetet alkotnak, amely páratlan kikapcsolódást nyújt.

Az Excellent klasszikus ágy a nevéhez híven egy kiváló minőségű és elegáns franciaágy.

A Bside Samoa Bed Division olasz márkától ez el is várható. Az általuk gyártott lakberendezési tárgyak E1 osztályú kategóriába tartoznak, ami biztosít minket arról, hogy egészségre nem veszélyes, környezetkímélő technológiával készült minőségi terméket választunk az otthonunkba. Az Excellent klasszikus ágy is pontosan ilyen termék.

A márka égisze alatt különböző kárpitozott ágykollekciókat gyártanak úgy, hogy azok minden szempontból megfeleljenek az egyes vásárlók igényeinek. A Samoa márka divíziója, amely kanapék és franciaágyak elismert olasz gyártója egyet jelent az olasz stílussal és a kortárs, klasszikus lakberendezési megoldásokkal. A Bside a kárpitozott ágyak létrehozásának szentelt figyelem tökéletes példája, amelyben a tudás és a kultúra innovatív technológiákkal keveredik, hogy sok választási lehetőséget kínáljon.

Az Excellent klasszikus ágy, ahogy a neve is tükrözi valóban kiváló termék, esztétikus és letisztult stílusú bútordarab. Kanyargós vonalak jellemzik, amelyek a fejtámla finom görbületét és az ágyrács ferde vágását kísérik, ezzel egy éjszakai szigetet alkotnak, amely páratlan kikapcsolódást nyújt. A fejtámla két sorban, néhány gombbal díszített, ezzel is hangsúlyozva a klasszikus ágy fogalmát. (A gombok lehetnek akár kristálygombok is Swarovski kristályból.) A termékhez háromféle ágyrács választható, a bútor szövete folttaszító impregnált szövetből, vagy ecobőrből készül. A bútordarab színe szövetmintából választható ki.

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül,
  • választhatóak a lábak,
  • ötféle ágyráccsal kérhető,
  • lehúzhatóak és moshatóak a szövetek,
  • óriási szövetválasztékkal rendelkezünk.

Ágyaink többsége a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Ha kérdése lenne, további információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/excellent

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top