KERESÉS

Lovely kárpitozott ágy

A Lovely kárpitozott ágy minőségi olasz bútordarab, amely teljes egészében Olaszországban készült és az egészséges alvást hivatott biztosítani. Ahogy azt már ettől a gyártótól megszokhattuk a Lovely kárpitozott ágy is személyre szabható, mert több méretben, ágyneműtartóval vagy anélkül, illetve négyféle lábtípusból is választhat a vásárló.

A Lovely kárpitozott ágy a Bside – Samoa Bed Division termékcsalád tagja.

A Lovely kárpitozott ágy minőségi olasz bútordarab, amely teljes egészében Olaszországban készült és az egészséges alvást hivatott biztosítani. Ahogy azt már ettől a gyártótól megszokhattuk a Lovely kárpitozott ágy is személyre szabható, mert több méretben, ágyneműtartóval vagy anélkül, illetve négyféle lábtípusból is választhat a vásárló. Ezáltal teljes mértékben megfelelhet minden elvárásnak és ízlésnek ez a bútordarab.

Az ágyhoz négyféle ágyrács választható, a bútor szövete folttaszító impregnált szövetből, vagy ecobőrből készül, de kombinált változatban is választható. A szövet hatféle kategóriából és több színből választható ki, amely lehúzható és mosható.

A termék szerkezete tömörfából készült, ami teljesen kárpitozott. A bútordarab E1 osztályú kategóriába tartozik, ami biztosít minket arról, hogy minőségi terméket választunk.

Az ágy megjelenését a lekerekített formájú és teljesen párnázott fejtámla adja, ami egyben egyszerű, de nagyszerű és még szép is. A fejtámla szélén egy vékony csík látható, ami más színű is lehet, mint az alapkeret színe.

Az ágyhoz tartozó matracok méretei a következők lehetnek:

  • 90 x 190/200 cm,
  • 120 x 190/200 cm,
  • 140 x 190/200 cm,
  • 160 x 190/200 cm és
  • 180 x 190/200 cm.

További lehetőségekről és a testreszabásról kérjük forduljon forgalmazóinkhoz. Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Lovely

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

Back to Top