KERESÉS

Oscar klasszikus ágy

Az olasz Felis márka kárpitozott termékei mindig egy csipetnyi eleganciát és bájt kínálnak a vásárlók számára. A teljesen kárpitozott ágykerettel rendelkező Oscar klasszikus ágy esetében is így van ez.

Az Oscar klasszikus ágy az olasz Felis márka családjához tartozó franciaágy.

A gyártó az olasz filozófia három alapkoncepciójára összpontosított így ennek a franciaágynak is sajátja az elegancia, a dizájn és a funkcionalitás. Az olasz Felis márka kárpitozott termékei mindig egy csipetnyi eleganciát és bájt kínálnak a vásárlók számára. A teljesen kárpitozott ágykerettel rendelkező Oscar klasszikus ágy esetében is így van ez. A franciaágy különlegessége abban rejlik, hogy lehetőség van a fejtámla párnázott panelének megváltoztatására, így a bútor megváltoztathatja a hálószoba hangulatát az Ön személyiségének megfelelően. A fejtámla sarkai ugyan szögletesek, de a többi rész hullámvonalas. A párnázott rész eltérő színű kárpitozással is választható, így színével kontrasztos megjelenésűvé válik, amely kiemeli az ágy kifinomult és klasszikus kialakítását.

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül,
  • választhatóak a lábak,
  • ágykeretemelő-szerkezet (clean up system),
  • 3-féle ágyráccsal kérhető,
  • lehúzhatóak és moshatóak a szövetek,
  • óriási szövetválasztékkal rendelkezünk.

A Felis márkához tartozó termékeket óriási szövetválaszték jellemzi, ezáltal a vásárlóink több mint 500 különböző szövet közül választhatnak. Emiatt is biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő bútordarabot. A mikroszálastól a természetes szálakig, a pamutig és a lenvászonig terjedő választék még nem minden. Vannak legújabb generációs folt- vagy vízlepergető szövetek, Easyclean kezelésű vagy tűzálló, önkioltó anyagok is. Ezeket akár kombinált verzióban is lehet kérni.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Ha kérdése lenne, további információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/oliver

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top