KERESÉS

Patrick klasszikus ágy

A Patrick klasszikus ágy kifinomult megjelenése visszarepít minket az időben. Az oldalak körvonalát kiemelő kéder, zsinórcsík hangsúlyossá teszi a fejtámla hajlított részét is, amely elegáns megjelenést kölcsönöz ennek az ágynak.

Patrick klasszikus ágy a Felis Soft Living olasz márka franciaágy termékcsoportjába tartozó bútordarab.

A Patrick klasszikus ágy kifinomult megjelenése visszarepít minket az időben. Az oldalak körvonalát kiemelő kéder, zsinórcsík hangsúlyossá teszi a fejtámla hajlított részét is, amely elegáns megjelenést kölcsönöz ennek az ágynak. A zsinórcsík kontrasztos szegélyként is díszítheti az ágyat, amely így kiemeli a termék klasszikus vonalait. A fejtámla felső része lekerekített formájú, párnái mozgathatóak, ezért be lehet állítani úgy is, hogy kényelmes legyen akár az olvasáshoz, akár a tévénézéshez is. Az egyedi mozgatható rendszer így biztosítja a megfelelő testtartást. A olasz gyártócég filozófiája három alapkoncepcióra összpontosít: elegancia, dizájn és funkcionalitás. Ebben a termékben minden együtt van.

A Patrick klasszikus ágy szövete steppelt, rombusz mintázatú, amivel az egész franciaágyat teljesen bevonták.

Az általános információk között megemlíthető, hogy ez az ágy is kérhető ágyneműtartóval vagy anélkül. Természetesen e termék esetében is rendelkezésre állnak választható lábváltozatok. Van ágykeretemelő-szerkezet (clean up system), 3-féle ágyrács és lehúzható, mosható szövetek óriási választéka. Minden vásárlónk több mint 500 különböző szövet közül tud választani, így bárki biztosan megtalálja az ízlésének, stílusának és a szoba hangulatának megfelelő színt és anyagot.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Ha kérdése lenne, további információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/patrick

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top