KERESÉS

Spencer franciaágy

A Spencer franciaágy vékony, keskeny és elegáns vonalai alkalmassá teszik bármilyen kontextusra egy enteriőrben, a legklasszikusabbtól a legmodernebbig. A kontrasztos szegély érdekes megjelenést ad az ágy számára és kiemeli a termék minőségi kidolgozottságát.

A hálószoba a ház privát tere, a mindennapi alvásnak szentelve. Így a berendezésnek mindig megnyugtató hangulatot kell teremtenie.

A Spencer franciaágy vékony, keskeny és elegáns vonalai alkalmassá teszik bármilyen kontextusra egy enteriőrben, a legklasszikusabbtól a legmodernebbig. A kontrasztos szegély érdekes megjelenést ad az ágy számára és kiemeli a termék minőségi kidolgozottságát. Mindezek mellé adják, hogy a Felis olasz gyártó minden esetben figyel a funkcionalitásra és a megkülönböztető jegyekben rejlő részletek kidolgozottságára.

Az új Felis kollekcióban négy olyan termék található, amelynek fejtámlája úgynevezett füleket kapott. Az összehajtott élekkel ellátott fejtámla felbecsülhetetlen értékű biztonságot és magánéletet ad a terméket használó emberek számára. Ugyanakkor ezek a kiegészítőelemek, cipzárral történő rögzítettségük miatt, könnyen eltávolíthatók vagy tetszés szerint állíthatóak zárt, félig nyitott vagy nyitott pozícióba.

A Spencer franciaágy még akkor is kaphat ágyneműtartót, ha 13 cm magas lábbal választják. Továbbá előnye még, hogy egy úgynevezett Clean Up rendszerrel is felszerelhető, így az oldalain található két karral az ágy megemelhető, majd visszaengedhető. Ez praktikus és könnyen mozgatható termékké teszi, plusz robotporszívóval is könnyen kitakaríthatunk az ágy alatt úgy, hogy nem kellett lemondanunk az ágyneműtartó nagyszerűségéről.

A szövetek terén is nagy választék áll a rendelkezésre, mert a Felis gyártó 750-féle szövetváltozatot kínál. Az ágy lábai is többféle változatban, illetve különböző formákban, anyagokban állnak rendelkezésre. Továbbá különböző típusú ágyalapok (egyszerű emelőszerkezettel vagy dupla emeléssel) közül is van lehetőségünk választani.

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/spencer

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top