KERESÉS

Tomasella nyílóajtós gardróbok

A Tomasella nyílóajtós gardróbok több termékből állnak, ezért hatalmas lehetőséget kínálnak a lakberendezés számára, azoknak is, akik nem profik ezen a területen. A Doris szekrénnyel például az egyszerűséget választhatja, amelyet esztétikus és funkcionális részletek tesznek teljessé.

A Tomasella nyílóajtós gardróbok több termékből állnak, ezért hatalmas lehetőséget kínálnak a lakberendezés számára, azoknak is, akik nem profik ezen a területen.

A Doris szekrénnyel például az egyszerűséget választhatja, amelyet esztétikus és funkcionális részletek tesznek teljessé. A beépített fogantyú függőlegesen fut és középen megáll, így a felső felület szabadon marad. A nyitási lehetőség az, ami egyben a dizájnt is adja és a termék megkülönböztető jegyévé válik. A Tomasella nyílóajtós gardróbok egy másik gardróbjának nyitása hasonló elven működik, de a fogantyú alakja emlékeztet egy cseppre.

Az ajtó fogantyúi alapból is nagy lehetőséget adnak a dizájn számára. Ezek tehetik egyedivé és érdekessé a terméket, mint például a Leila fogantyú esetében. Mindemellett a moduláris stílus és a kivitelezés széles skálája lehetővé teszi a bútor személyiségjegyeinek megnyilvánulását és különleges hatások létrehozását. A lakkok és a látható faerezet akár főszereplők is lehetnek egy hálószobában.

Ha a minimalista dizájn a szimpatikus számunkra, akkor a Denver formáció is tökéletes választás lehet, hiszen az innovatív Denver gardrób egyedien értelmezi a kortárs környezetet. Az ajtó teljes magasságában egy különleges kivitelezés válik fogantyúvá, amelyet ízlés szerint divatos anyagokkal és színekkel testre szabhatunk.

Termékkel kapcsolatos kérdéseit kollégáink örömmel fogadják. Bátran keresse fel őket elérhetőségeink egyikén! Vagy további lakásdekorációs tippekért keresse fel az Instagram profilunkat is!

A Tomasella zsanéros ajtószekrényei funkcionálisan biztosítják a hálószobákat. Számos belső kiegészítőkkel rendelkeznek a tér megszervezéséhez, melyek a különböző esszenciák, színek és fogantyúk választékának köszönhetően testre szabhatók.
 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

tomasella / nyílóajtós gardróbok

Anyag:

alumínium ajtókeret, belül 4 db festékmintánkból választható színű panellel

Méret SZxHxM [mm]:

több méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern tolóajtós gardróbszekrény

Back to Top