KERESÉS

Contour gardróbszekrény

Az Alf DaFré márka különböző modelljei praktikusan, de nagyon is dizájnosan rendezik be bárki hálószobáját. A Contour gardróbszekrény elsősorban és nevéből adódóan is ruházat és különféle tárgyak tárolására, terek kialakítására, azok tökéletesítésére használják. A megfelelő típusú gardróbszekrény segítségével stílusosan kiegészítheti hálószobáját.

A Contour gardróbszekrény termékünket az Alf DaFré olasz cég tervezője Enrico Cesana alkotta meg.

Az Alf DaFré márka különböző modelljei praktikusan, de nagyon is dizájnosan rendezik be bárki hálószobáját. A Contour gardróbszekrény elsősorban és nevéből adódóan is ruházat és különféle tárgyak tárolására, terek kialakítására, azok tökéletesítésére használható. A megfelelő típusú gardróbszekrény segítségével stílusosan kiegészítheti hálószobáját, a lakás legfontosabb pihenőhelyét, optimalizálva a szoba alakját és méretét. A funkció és az esztétika kéz a kézben jár a Contour gardrób esetében, és a márka biztosítja, hogy a terméket többféle méretben és kivitelben rendelhessük meg. Ez lehet matt lakkal vagy faerezetes színes megjelenéssel, de még számtalan más formában is.

A hálószoba olyan pihenésre szánt szoba, amelyet ízlésesen kell berendezni, és olyan bútorokkal kell kiegészíteni, amelyek mindig pihentető légkört teremtenek. Az otthoni tolóajtós szekrényeket gondosan és odafigyeléssel tervezték, eredeti, minőségi olasz alapanyagokból.

A fényképen látható bútordarabokat az anyagok kiválósága és az elegáns kialakítás jellemzi, amelyek tökéletesnek bizonyulnak a környezet praktikusságának teljessé tételéhez. A bemutatótermünkben megnézheti szekrényeinket, illetve segítünk a megfelelőt kiválasztani. Hiszen a gardróbszekrényeket úgy kell kiválasztani, hogy azok tiszteletben tartsák a stílus bizonyos folyamatosságát az ággyal és a többi bútorral, illetve igazodjanak a rendeltetési helyük hangulatához.

Kérdésekkel keresse fel kollégáinkat, akik mindenben segíteni fognak Önnek és örömmel fogadják személyesen is elérhetőségeink egyikén! További lakásdekorációs tippeket például az Instagram profilunkon is talál!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / Contour

Méret SZxHxM [mm]:

több és egyedi méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern tolóajtós gardróbszekrény

Back to Top