KERESÉS

Glide gardrób

Az Alf Da Frè moduláris szekrények különböző modelljei, így a Glide gardrób is, ötvözik az esztétikát és a funkcionalitást. A Glide gardróbszekrény mint a belsőépítészet legfőbb eleme jelenik meg az otthonokban.

A divatrajongó hölgyek számára a gardrób a legfontosabb helyiség egy házban.

Az Alf Da Frè Glide gardrób toló- vagy úgynevezett párhuzamos tolóajtókkal kapható és beépített fogantyúval rendelkezik. Ez egy olyan elem, amelyről nem lehet lemondani egy jól berendezett és funkcionális hálószobában. Az olasz gyártótól megszokott és elvárható módon sokféle kivitel létezik mind a front, mind a belső terek kialakítása tekintetében.

Az Alf Da Frè moduláris szekrények különböző modelljei, így a Glide gardrób is, ötvözik az esztétikát és a funkcionalitást. A Glide gardróbszekrény mint a belsőépítészet legfőbb eleme jelenik meg az otthonokban. Lenyűgöző felületek és kifinomult részletek jellemzik, amelyek otthonunk legkülönbözőbb helyiségeiben megállják a helyüket. Olyan embert pedig alig találunk, aki ne mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára.

A Glide gardrób lehetőséget ad arra, hogy saját elképzeléseink szerint alakítsuk a teret. Hiszen ezt a gardróbot térelválasztóként is használhatjuk. A minőségi és környezetbarát alapanyagokból álló bútorok az általunk kiválasztott elemekkel és színekkel készülhetnek. De divatosnak lenni lehet fárasztó dolog is, ezért fontos a funkcionalitás! Tervezzünk előre, rendszerezzünk és válasszunk jól! Jöjjön el bemutatótermünkbe, segítünk!

Kérdésekkel keresse fel kollégáinkat, akik mindenben segíteni fognak Önnek és örömmel fogadják személyesen is elérhetőségeink egyikén! További lakásdekorációs tippeket például az Instagram profilunkon is talál!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / Glide

Méret SZxHxM [mm]:

több és egyedi méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern gardróbszekrény

Back to Top