KERESÉS

Klasszikus íróasztal H630

Az íróasztal H630 egy elegáns, klasszikus fa íróasztal, amely minőségi tömör bükkfából készült diókivitelben, aprólékos és egyben letisztult megmunkálással. Ez a termék választható különböző lakkozott, vagy festett változatban is.

Az íróasztal H630 egy elegáns, klasszikus fa íróasztal, amely minőségi tömör bükkfából készült diókivitelben, aprólékos és egyben letisztult megmunkálással.

Ez a termék választható különböző lakkozott, vagy festett változatban is. Egy nagy és két kisebb fiókkal rendelkezik, amelyet a praktikusság jegyében alakítottak ki. Az íróasztal asztallapjának bal oldalán egy levéltároló kapott helyet, ami változatos kiegészítő és ideiglenes tárolási lehetőséget biztosít. Az asztal nagyobbik fiókjának mérete ideális iratok, mappák és akár még laptop tárolására is. A baloldali két kisebb fiók szintén nagy segítség a tárolásban. A fiókokon – méretét tekintve a termékhez nagyságban és stílusában is illő – antik rézgömb-fogantyú található.

A fiókok segítségével az asztal felülete szabadon tud maradni, ezzel is elősegítve a munkafelület rendezettségét. Az íróasztal H630 termék biedermeier stílusú, letisztult, elegáns darab, amely tökéletesen illik a klasszikus bútorokkal berendezett helyiségekbe.

Az íróasztal H630 az olaszországi Veronában készült eredeti olasz import bútor. Egyszerűsége révén könnyen kombinálható más dolgozószobai vagy irodai bútorokkal. Minőségének köszönthetően egy időtálló bútordarab, amely strapabíró, mégis elegáns. Az Íróasztal H630 kiváló választás azok számára, akik a kisebb méretű íróasztalt keresnek, illetve nem állandóan ülnek az íróasztal mellett. Ha Ön az egyszerűséget és a funkcionalitást tartja szem előtt, akkor biztosan elégedett lesz ezzel a termékkel.

Amennyiben kérdése merülne fel az adott termékkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken. További bútorainkat, lakberendezési ötleteinket a Facebook oldalunkon is megtekintheti.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H630

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 106 P. 58 H. 99

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 106 x 58 x 99 cm
Szélessége 106 cm
Hossza: 58 cm
Magassága: 99 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top