KERESÉS

Klasszikus íróasztal H755

Az íróasztal H755 remek választás azok számára, akik egy klasszikus és leegyszerűsített bútorra vágynak, amely a minőségi alapanyagoknak köszönhetően hosszú időn át használható marad.

Az íróasztal H755 minőségi fából készült, letisztul és antik formaterv alapján megtervezett eredeti olasz prémium minőségű, kézzel készült dizájner bútordarab.

Az íróasztal egyéni ízlés szerint többféle modern divatszínben kapható festett vagy lakozott kivitelben, ezzel is igazodik az emberek igényeihez. Színei a modern divathoz alkalmazkodnak, maga a termék azonban klasszikusan elegáns és ízléses minden színben.

Az egyszerűség elvét követve négy darab stabil a tetején fafaragással díszített lábon áll. A H755 íróasztal három darab egyforma méretű fiókkal rendelkezik, amelyben kényelmesen elférhetnek a tulajdonos által használt iratok, dokumentumok. A fiók segítségével az asztal felülete szabadon tud maradni, ezzel is elősegítve a munkafelület rendezettségét.

Felhasználása változatos kiegészítő és ideiglenes tárolási lehetőséget biztosít. A fiókok elején és az asztal oldalán kézzel faragott egyedi tervezésű minták találhatóak. A fogantyúk rézből készültek. A hosszú asztallapnak köszönhetően elférhetnek rajta iratok, mappák és egy notebook is és akár két ember is tud rajta párhuzamosan dolgozni, ezzel is elősegítve a közös munkát. Az íróasztal H755 remek választás azok számára, akik egy klasszikus és elegáns vonalú bútorra vágynak, amely a minőségi alapanyagoknak köszönhetően hosszú időn át használható marad.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban vagy informálódna hasonlóakról, bátran keressen fel minket az elérhetőségeink egyikén. További lakberendezési ötleteinket a Facebook oldalunkon is megtalálhatja.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H755

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 110 P. 55 H. 80

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 110 x 55 x 80 cm
Szélessége: 110 cm
Hosszúsága: 55 cm
Magassága: 80 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top