KERESÉS

Klasszikus szekreter H782 BUREAU

A szekreter H782 BUREAU tömör fa alapanyagokból készült asztal tartós, időtálló darab, melynek különleges kialakítása praktikus és egyben izgalmas lehetőséget kínál.

A tömör bükkfából dió kivitelben készült szekreter H782 BUREAU az olaszországi Velencéből érkezett, egyenesen az olasz mesteremberek keze alól.

A szekreter H782 BUREAU tömör faanyagokból készült asztal tartós, időtálló darab, melynek különleges kialakítása praktikus és egyben izgalmas lehetőséget kínál. Az asztal alsó részén három darab fiók található, középen egy nagyobb elnyújtott fiók, a szélén két kisebb kocka alakú fiók kapott helyet. A fiókok osztott elrendezése miatt lehetőség van a felhasznált munkaeszközök, külön tárolására is. Az asztal belső részét egy lehúzható falap rejti el a kíváncsi tekintetek elől. A rejtett részben négy darab különálló fiók kapott helyet a két szélen, középen egy nyitott tároló rekesz található. A tároló részek előtt található a munkalap. Az asztal tetején szintén három darab osztott fiókrendszer található.

Az íróasztal H782 BUREAU ízlés szerint többféle modern divatszínben kapható festett vagy lakozott kivitelben, ezzel is igazodik az emberek igényeihez. Meglehetősen sok fiókjának köszönhetően egy igen praktikus darab, így azon emberek számára ajánlott, akik szeretik rendszerezni a felhasznált eszközöket, de mégis egy szolid és egyszerű bútordarabot szeretnének.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a klasszikus bútordarab vagy esetleg kérdése merülne fel a szekreterrel kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! További lakberendezési ötletekért bátran tekintse meg az Instagram oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H782

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 78 P. 47 H. 99

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

bureau, Klasszikus íróasztal

Back to Top