KERESÉS

Klasszikus íróasztal H844

Az íróasztal H844 nevű termék esetében nem nehéz elképzelni, ahogy egy évszázadokkal korábban élt ember leül mellé és elkezdi írni a hivatalos, szerelmes vagy éppen távoli rokonainak szóló levelét.

Az íróasztal H844 egy klasszicista stílusú, letisztult, mégis praktikus irodai bútor, amely mindenkiben felébreszti a költőt.

Az íróasztal H844 nevű termék esetében nem nehéz elképzelni, ahogy egy évszázadokkal korábban élt ember leül mellé és elkezdi írni a hivatalos, szerelmes vagy éppen távoli rokonainak szóló levelét. Azoknak, akik szeretik ezeket a bútorokat, a lelki szemeik előtt megjelenhet akármelyik klasszicista költő és íróasztala. Így nem meglepő, ha ehhez a gyönyörű történelmi korokat idéző, bútordarabhoz sok ember minden nap örömmel ülne le, akár ma is.

Az íróasztal H844 a közepes méretű íróasztalok közé tartozik, amelynek vékony és faragással díszített, esztergált lábai nagyon strapabíróak. Négy keskenyebb és egy hosszabb, középen elhelyezett fiókja tökéletesen alkalmas az iratok, dokumentumok még akár költemények tárolására is. Asztallapjának felülete lehetőséget biztosít akár lámpa, virág, notebook tárolására is. De egy nagyobb számítógép  is teljesen jól mutat az asztal fiókos része alatt. Ezzel a modern és a régi korok stílusosan találkoznak. A fiókok előlapján gombfogantyúk találhatóak, illetve mind az előlapon, mind az asztallap szélein intarziás módszerrel készült díszítőcsík fut végig.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a klasszikus íróasztal és esetleg kérdése merülne fel a bútordarabbal kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! További lakberendezési ötletekért bátran tekintse meg a Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H844

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 160 P. 90 H. 80

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

bureau, Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 160 x 90 x 80 cm
Szélessége: 160 cm
Hosszúsága: 90 cm
Magassága: 80 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top