KERESÉS

AIDA klasszikus kanapé

A színeket tekintve, természetesen egy egyszerű fehér szövettel is jól néz ki, de élénk, meleg színek alkalmazása esetén tudjuk kihozni a maximumot az Aida kanapéból: a mesebeli kinézetet. Rózsaszínben még tán Csipkerózsika is megirigyelné ezt a kanapét.

Az Aida klasszikus kanapé mintha egy rajzfilmből pattant volna ki elénk.

A kanapé érdekességét az íves karfák és a lekerekített háttámla adják, melyek igazán lággyá, barátságossá teszik a dizájnt. Nem mellesleg a sima alakzatok puha kinézetet adnak a kanapénak. Az ember alig várja, hogy ráüljön és elkényelmesedjen rajta. Az Aida klasszikus kanapé megvásárolható fotelként és több méretben elérhető két- vagy háromszemélyes kanapéként is. A kanapé attól is különleges, hogy kinézete megváltoztatható. Egy egyik oldalán karfával rendelkező, négyzet alakú résszel vagy akár egy sima négyzet alakú puffal is kiegészíthetjük. Ezen mozgatható részeknek köszönhetően úgy helyezzük magunkat kényelembe, ahogy éppen jól esik. Mellesleg, ha sokszor változtatjuk bútoraink helyzetét, szerencsésebb eset, ha mozgatható elemekkel is rendelkezünk.

A színeket tekintve, természetesen egy egyszerű fehér szövettel is jól néz ki, de élénk, meleg színek alkalmazása esetén tudjuk kihozni a maximumot az Aida kanapéból: a mesebeli kinézetet. Rózsaszínben még tán Csipkerózsika is megirigyelné ezt a kanapét. Egy biztos, a rózsaszínt imádó tinilányok repesni fognak az örömtől, ha szobájukba egy ilyen kanapét kapnak. A citromsárga szín még egy sötétebb árnyalatokkal berendezett nappali hangulatát is azonnal képes feldobni. Az egyedül élő hölgyek számára ajánlunk egy élénkpiros kanapét, mely nem csak nagyszerűen mutat, de mások számára is rögtön tudtul adja, hogy tulajdonosa igazi szenvedélyes személyiséggel van megáldva.

Ha szeretné megvásárolni ezt a mesébe illő kanapét, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Instagram oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: igen
Matrac típusa: expanzív

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/aida

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top