KERESÉS

Alcazar design kanapé

A modern Alcazar design kanapét mindössze apró lábai választják el a földtől így nem mondható túl magasnak. Ezt a látványt a háttámlákkal sem kívánták megbontani a tervezők, így azok is alacsonyak. Mivel a kanapé ugyanolyan, illetve hasonló elemekből épül fel, ezek fenntartják az ülőpárnák és támlák közötti formai folytonosságot.

Az Alcazar design kanapé a moduláris kanapék tökéletes mintapéldája.

A modern Alcazar design kanapé termékünket mindössze apró lábai választják el a földtől így nem mondható túl magasnak. Ezt a látványt a háttámlákkal sem kívánták megbontani a tervezők, így azok is alacsonyak. Mivel a kanapé ugyanolyan, illetve hasonló elemekből épül fel, ezek fenntartják az ülőpárnák és támlák közötti formai folytonosságot.

Mint említettük, egy igazi moduláris kanapéról van szó, ami által egy kisebb, de akár egy hatalmas sarokkanapé is kialakítható az elemek összeillesztésével. Látható, hogy ezt a kanapét a funkcionalitás és a stílus közötti egyensúly szem előtt tartásával hozták létre. Ezt a célt gyártója, az olasz Alberta cég minden bútora elkészítésénél figyelembe veszi.

Közelebbről megnézve, az elemek úgy néznek ki, mintha szögletes alakú babzsákfotelok lennének. Persze ez csak külsőre igaz, az Alcazar kanapéba nem fogunk belesüppedni, bár a vastag ülőrész kényelmes és biztos ülést tesz lehetővé, mellesleg könnyebben felállunk róla, mint egy babzsákfotelból.

A moduláris jelleg lehetővé teszi az elemek szabad sorrendben való elhelyezését, sőt nem is kell őket sorba rakni, hiszen a részek akár a háttámla mögé is rakhatók. Így tehát egy két irányba néző kanapét is létrehozhatunk. Ha pedig a támlás elemek közé berakunk egy puffot, akkor egy kis lyukat képzünk a kanapéban. Ide elhelyezhetünk egy asztalkát, mely kisebb dolgok tárolására remek lehetőséget ad.

Ha kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Instagram oldalunkra!

Lehúzható kárpit: igen
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Gyártói oldal: Alcazar

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Alcazar

Anyag:

bőr, szövet

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top