KERESÉS

BOLERO kanapé

A Bolero kanapé szokatlan, formabontó kialakításával hívja fel magára a figyelmet. Különleges alakjának köszönhetően extravagáns hatást kelt, kerüljön szinte bármilyen lakberendezési stílussal rendelkező enteriőrbe.

A híres Felis soft living, nagy múltú olasz márka szakemberei a legújabb generációs technológiával tervezték és alkották meg a Bolero ülőgarnitúrát, amely egyedi formavilággal és modern stílusjegyekkel rendelkezik.

A Bolero kanapé szokatlan, formabontó kialakításával hívja fel magára a figyelmet. Különleges alakjának köszönhetően extravagáns hatást kelt, kerüljön szinte bármilyen lakberendezési stílussal rendelkező enteriőrbe. Ez a kanapé, alacsony lábainak köszönhetően, szinte eggyé válik a padlózattal. Közepes magasságú háttámlája tökéletesen követi a kanapé izgalmas íveit, megjelenése egységes és letisztult, tartása pedig stabil. A kényelem és az összhatás is fokozható, ha a háttámla mentén párnákat helyezünk el.

A Bolero kanapé egy igazán modern kanapé, amely személyre szabható az egyéni igényeknek és elképzeléseknek megfelelően. Mivel a huzat 100%-osan lehúzható, cserélhető, ezért könnyű a tisztíthatósága is. Illetve, mivel többféle anyagban és színben is kapható, ezért a szín- és az anyagválaszték is egyedi elképzelések szerint valósulhat meg. Különleges vonalvezetése lehetővé teszi, hogy a hozzá tartozó puff megvásárlásával, melynek tökéletes az illeszkedése a kanapé íveihez, szükség szerint, megnöveljük a kanapé méreteit. A lábak színe is választható : ABS fekete 40 mm.

A Bolero kanapé többféle méretben és formában is megrendelhető, így elhelyezhető kisebb és nagyobb terekben egyaránt. Kialakításban és stílusban azonosak a különböző méretváltozatok, így akár egymással is könnyen és esztétikusan kombinálhatóak. Ezzel is lehetőségünk van növelni a funkcionalitás és a kényelem mértékét. Ez a minőségi, modern kanapé tökéletes azok számára, akik modern, vonalaiban szokatlan, mégis megnyerő ülőalkalmatosságot keresnek otthonukba. További előnye még ennek a kanapénak, hogy könnyen, egyszerűen használható és kezelhető. Minőség, kényelem és stílusosság is jellemzi a Boleró kanapét, ami nem véletlen, hiszen Olaszországban nagy hagyománya van az ehhez hasonló dizájnbútorok gyártásának.

A termékre vonatkozó kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye a lakásában? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/bolero

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Back to Top