KERESÉS

Bowie design kanapé

A Bowie design kanapé azoknak készült, akik szeretik az elegáns formákat, de a kényelemre is különösen odafigyelnek. Mivel moduláris kanapé, a Bowie kanapét kérhetjük L alakú vagy sarok változatban is. Az elemlistában fotel és puff is szerepel.

A Bowie design kanapé azoknak készült, akik szeretik az elegáns formákat, de a kényelemre is különösen odafigyelnek.

A Bowie design kanapé cseppet hasonlít a Floyd kanapéra, azonban alsó része nem kárpitos, hanem mintha befelé süllyedve eltűnne. Azzal, hogy a fém lábak a megszokottól magasabbra emelik, egyfajta eleganciát biztosítanak a kanapénak. Ehhez amúgy a vékony hát- és kartámlák is hozzájárulnak. Akárcsak a Floyd kanapénál, a háttámlák még nagy párnákkal egészülnek ki, melyek emelnek a háttámla magasságán, így kényelmesebbé teszik hátunk számára az ülő pozíciót. Mindkét kanapét az Alberta cég gyártja, ami nem csak azt garantálja, hogy a bútorok designosak, hanem azt is, hogy minőségi alapanyagokból készülnek.

Mivel moduláris kanapé, a Bowie kanapét kérhetjük L alakú vagy sarok változatban is. Az elemlistában fotel és puff is szerepel, így ezekkel is kiegészíthetjük a kanapé által képviselt egyenes vonalak összképét. Vagy természetesen ezt meg is bonthatjuk és választhatunk eltérő színű, kerek fotelt hozzá a Monte Grappa Mobili kínálatából.

Bőr és szövet huzattal is kérhetjük ezt a kanapét. Ennek köszönhetően klasszikus és modern stílusú berendezési tárgyakkal is tökéletesen párosíthatjuk. A huzat színét többféle anyagminta közül választhatjuk ki. Emellett a lábak színét is mi dönthetjük el – francia bronz vagy metál szürke lehet.

Ha úgy érzi, hogy megtalálta az Ön számára tökéletes kanapét, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollegáink örömmel segítenek a felmerülő kérdésekben! Ha további inspirációra vágyik, látogasson el például Facebook oldalunkra!

Lehúzható kárpit: igen
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Bowie

Anyag:

szövet, valódi bőr

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top