KERESÉS

Újdonság

Floyd design kanapé

A Floyd design kanapé egy modern moduláris kanapé, mely sok kis érdekességet rejt magában. Ettől válik valóban design kanapévá. De az ördög a részletekben bújik meg, figyeljen oda a designelemekre, hogy valóban értékelni tudja ezt a kanapét!

A Floyd design kanapé egy modern moduláris kanapé, mely sok kis érdekességet rejt magában.

A Floyd design kanapé nem rendelkezik olyan vastag matraccal, mint például az Alcazar kanapé, de ez nem vesz el semmit az ülőfelület kényelméből. A matraca hatalmas egybefüggő felületet alkot, így komfortosan, a varrások által okozott esetleges kényelmetlenségek nélkül feküdhetünk le rá. Karfái közepes szélességűek, varrásukból is látható a minőségi olasz munka, mely jellemző az Alberta cég által gyártott más bútorokra is. A nagy hátpárnák ugyan vékonyabbak, de nagyon kényelmesek, hiszen még a háttámlák is mögöttük vannak.

A kanapé érdekességét az adja, hogy többféle méretű asztalrész is hozzáilleszthető, akár a kanapé sarkába, akár egy karfa nélküli oldalhoz is. Ez az asztal mondhatni egy újradefiniált dohányzóasztal, mely a kanapé részét képezi. A kanapé a meghosszabbított háttámlával teszi részévé az asztalt. Designérdekesség, hogy ezek az elemek különlegesen, átlósan kilógó tartócsúccsal találkoznak. Ha szeretünk olvasni, akkor egy ágyhoz hasonló, oldalt asztalos modern rekamiéelem szinte elengedhetetlen nappalinkba. Az asztalon elhelyezett lámpa pedig azt is biztosítja, hogy kevésbé napos időben vagy estefelé is megfelelő fénynél olvashassunk.

Mivel a Floyd design kanapé moduláris, ezért a két- vagy háromszemélyes normál kanapén kívül L alakút, illetve sarokkanapét is vásárolhatunk. Ha szeretnénk, fotellal és puffal is kiegészíthetjük kanapénkat. Ez a kanapé bőr és szövet huzattal is megrendelhető, így a klasszikus és a modern stílust is képes képviselni.

Ha szeretne többet megtudni erről a termékről, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható kárpit: igen
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Floyd

Anyag:

bőr, szövet

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top