KERESÉS

Living chic kanapé

A Living chic kanapé kifinomult anyagokból készül, így a lenyűgöző megjelenése a modern stílus kedvelőit elvarázsolja. Hihetetlenül elegáns bútordarab, amelynek különlegessége a puha párnázott részekben és az opcionálisan választható kárpitozásban rejlik.

A Living chic kanapé egy modern kárpitos kanapé, amely harmonikusan illeszkedik az otthonok enteriőrjébe.

A Living chic kanapé kifinomult anyagokból készül, így a lenyűgöző megjelenése a modern stílus kedvelőit elvarázsolja. Hihetetlenül elegáns bútordarab, amelynek különlegessége a puha párnázott részekben és az opcionálisan választható kárpitozásban rejlik. A kanapé esetében folttaszító impregnált szövet, ecobőr, illetve bőr anyagok közül válogathatunk. Ráadásul az egyedi folttaszító szövet teljesen lehúzható, míg az ecőbőr és bőr pedig részben az. Három- vagy többszemélyes variációban is rendelhető, amelyek közül kikerül egy sarokülőgarnitúra is. A Living chic ülőalkalmatosság, az alkotói szabadság érdekében, a Samoa Divani márka által tervezett kanapé többféle méretben, színárnyalatban és ülőgarnitúra változatokban egyaránt elérhető.

A kanapé párnázott részei a tökéletes komfortérzetet nyújtják mindenki számára, sőt derékpárnák, fejtámaszok, illetve díszpárnák is opcionálisan választhatóak hozzá, hogy az optimális és egyéni kényelmet kapja meg minden használója. A bútordarab alapszerkezete fából készül, lábai pedig egyedi kivitelezésű, fém lábak. Ily módon a Living chic kanapé stabilitása megfelelően biztosított.

A Samoa olasz márka már 1989 óta gyárt egyedi kialakítású kárpitozott bútorokat.

A cég kiváló technológiai- és anyagismeretekkel rendelkezik, amelyet folyamatos innovációk jellemeznek. A Samoa küldetése, hogy minden szakmai tudást és eszközt felhasználva, magas minőségű és dizájnértékű lakberendezési bútorokat hozzanak létre, elérhető árakon. A Samoa nagy figyelmet fordít a termék formájától kezdve, a funkcionalitásukon át, a megfelelő anyagok kombinációjának kiválasztására is. Bútoraik tükrözik az olasz innovatív stílus jegyeit és felettébb mutatósak is.

Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén, hogy minden kérdésére választ kapjon! Ha inspirálódna, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarok változat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

 

A termék gyártójának oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/Living Chic

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Szín:

több színben

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint, letölthető

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top