KERESÉS

Living minimal kanapé

A Living minimal kanapé egy olyan moduláris kanapé, amely a minimalista stílus mellett rendkívül az eleganciát is képviseli. Igazán sokoldalú bútordarab, így számos lehetőség rejlik benne.

A Living minimal kanapé, ahogy neve is mutatja, a minimalista életérzés egyik legjobb képviselője, ha egy ülőalkalmatosságról beszélünk.

A Living minimal kanapé egy olyan moduláris kanapé, amely a minimalista stílus mellett, rendkívüli eleganciát is képvisel. Igazán sokoldalú bútordarab, így számos lehetőség rejlik benne.

A kanapé szerkezete hihetetlenül könnyed felépítésű, ám ez ne tévesszen meg senkit, hiszen stabilitása így is megfelelő. Ezt a biztonságot egészíti ki a fém lábszerkezete, amely miatt biztos lábakon áll. Három- vagy többszemélyes változatban is elérhető, utóbbi sarokülőgarnitúra formájában kapható. A termék megjelenése nagyon könnyed érzést vált ki, kifejezetten jó dizájnnal rendelkezik. A kanapé kivitelezésekor a Samoa Divani márka fontos lehetőségnek tartotta, hogy sokféle variáció álljon a rendelkezésünkre. Ennek hála az ülőgarnitúrát választhatjuk folttaszító impregnált szövet, ecobőr, vagy kombinált anyagú kárpitozással is. A folttaszító impregnált szövet teljesen lehúzható, míg az ecobőr pedig részben lehúzható. Nemcsak praktikus és mutatós ülőalkalmatosságról beszélhetünk, hiszen a Living minimal kanapé párnái elképesztően puhák és kényelmesek. Ráadásul derékpárnák és fejtámasz kiegészítéssel, valamint egyéb díszpárnák jelenlétével is rendelhető ez a relax kanapé.

Amit érdemes tudni a Samoa Divani márkáról:

  • Egyedi kialakítású kárpitozott bútorok,
  • tapasztalt tervezők,
  • kiváló technológia és anyagismeret,
  • olasz innovatív stílus,
  • magas minőség és dizájnérték.

Az elérhetőségeink egyikén keresse fel munkatársainkat, ha kérése és kérdése adódna! Ha még nézelődne, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

A termék gyártójának oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/Living Minimal

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Szín:

több színben

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint, letölthető

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top