KERESÉS

Újdonság

Nikita design kanapé

A Nikita design kanapé nagy ülőfelülettel és nagy párnázott háttámlával rendelkezik. Egyik különlegessége a karfákban rejlik, melyek kifelé ívelnek, kívül egyenes, belül lekerekített formatervezéssel.

A Nikita design kanapé elegáns és trendi kanapé, mely magán viseli a modern formatervezés jegyeit.

A Nikita design kanapé nagy ülőfelülettel és nagy párnázott háttámlával rendelkezik. Egyik különlegessége a karfákban rejlik, melyek kifelé ívelnek, kívül egyenes, belül lekerekített formatervezéssel. A karfák még azért is egyedülállók, mert a háttámla irányába magasodnak, és ezt a felfelé futó vonalat egy felül lekerekített V alakú bevágás bontja meg. Másik érdekességét a lábai adják, melyek a kanapé oldalainak közepéből indulnak, és egy sínben futnak össze. A Nikita egy moduláris kanapé, így, ha L alakú vagy sarokkanapét szeretnénk, azt magunk állíthatjuk össze az adott elemekből. Egy olyan résszel is lezárhatjuk a kanapét, amely enyhén befelé ível, így igazán különleges formát adhatunk a kanapénak.

Még egy különlegesség! A normál kanapéból egy másik fajta is választható, mely két enyhén befelé ívelő elem összeillesztéséből jön létre. Ezzel olyanná válik a Nikita kanapé kinézete, mintha egy szögletes kagyló lenne, amely arra vár, hogy elnyeljen minket.

A kanapé huzata teljesen lehúzható, de ez egy választható opció. A színválasztás során ajánlott odafigyelni arra, hogy a kanapé színe passzoljon többi bútorunk színéhez. A szürke ilyen szempontból mindig remek választás, hiszen mindenhez jól illik. Igazán világos, harsány színű fotelokkal és asztalokkal is remekül mutat, de párnákkal is feldobhatjuk a kinézetét.

Ha felkeltette érdeklődését ez a termék, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Ha szívesen böngészne további lakberendezési ötletek között, látogasson el Instagram oldalunkra!

Lehúzható huzat: választható opció
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Nikita

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top