KERESÉS

Leon kitolható ülőfelületű kanapé

A Leon kitolható ülőfelületű kanapé szögletes formáival egy lehetne a már megszokott szélesebb karfás kanapék közül. De ez a kanapé kitolható üléssel rendelkezik, így szuper kényelmet biztosít használója számára, amikor valaki egy kis pihenésre vágyik. Legyen az akár esti filmnézés, délutáni szunyókálás vagy csak egy rövid olvasós kikapcsolódás.

A Leon kitolható ülőfelületű kanapé kényelme első ránézésre is vitathatatlan. Ez nem is csoda, megszokhattuk már az olasz Felis gyártótól a minőséget, a dizájnt és a klasszikus vonalakat.

A Leon kitolható ülőfelületű kanapé, szögletes formáival, egy lehetne a már megszokott szélesebb karfás kanapék közül. De ez a kanapé kitolható üléssel rendelkezik, így szuper kényelmet biztosít használója számára, amikor valaki egy kis pihenésre vágyik. Legyen az akár esti filmnézés, délutáni szunyókálás vagy csak egy rövid olvasós kikapcsolódás. Ezt a kényelmet egyszerű mozdulattal érhetjük el, a meghosszabbítható ülések segítségével, amelyek mély relaxációt tesznek lehetővé a napi feszültség enyhítésére.

A Leon kitolható ülőfelületű kanapé többféle színben, anyagválasztékkal és méretben is megvásárolható, különleges kanapé, amely kínálatunk állandó bútordarabja. A valódi kényelem érdekében választhatunk sarokváltozatot vagy akár L alakú formát kisebb és nagyobb méretben is. De, ha ez még nem lenne elég valaki számára, akkor ajánljuk, hogy nézze meg a karfa által adott variációs lehetőségeket is. A karfa kialakítása ugyanis lehet plusz párnázott változatú is.

Mindezek mellett elmondható, hogy ez a kitolható ülésű kanapé nagyon praktikus választás is, mert a kárpitja 100%-ban lehúzható, így nagyon könnyű a tisztíthatósága is. A Felis olasz gyártó központja 2021 januárjától egy vadonatúj gyárba költözött, amelyet a cég harmincadik évfordulója alkalmából avattak fel. Így már több mint 35 000 négyzetméteren érhetők el első kézből a Felis termékek, melyeket a mi vásárlóink is nagyon szeretnek.

Kérdés merült fel Önben a termékkel kapcsolatban? Keresse fel bátran kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha tovább szeretne inspirálódni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis / Leon

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

PDF: Elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top