KERESÉS

Capucine relax kanapé

A Capucine relax kanapé kerete keményfa rétegelt lemezekből áll, forgácslapokkal kombinálva a rendkívül masszív tartásért. Az ülőpárna, a kartámasz és a fejtámla puhaságát a poliuretán hab teszi lehetővé.

A stílusos és modern, olasz készítésű Capucine relax kanapé remek választás, ha igazán kényelmes és időtálló kanapét szeretne otthona nappalijába.

A képen látható ülőgarnitúra elérhető hagyományos és relax verzióban is. A hagyományos bútor esetében a fejtámla manuálisan állítható, míg a relax verziónál egy beépített motor segítségével, a karfa oldalán található kezelőgombokkal egy pillanat alatt tudja állítani a fejtámla magasságát és a lábtartó részt is felemelheti. A garnitúra összesen 105 különböző elemből áll, így igazán változatos méretekben állítható össze a kanapé, akár kollégáink segítségével is.

A Capucine relax kanapé kerete keményfa rétegelt lemezekből áll, forgácslapokkal kombinálva a rendkívül masszív tartásért. Az ülőpárna, a kartámasz és a fejtámla puhaságát a poliuretán hab teszi lehetővé. A 4 cm magas tartó lábak fából készülnek és dió, sötét dió, illetve wenge színben kaphatóak.

A kanapé, nem eltávolítható huzatát, választhatja folttaszító impregnált szövetből, ecobőrből, bőrből, illetve ezeket akár kombinálhatja is.  Bármelyik anyagot is választja, olyan népszerű színek közül válogathat, mint például a szürke, a barna vagy a világoskék. Így biztosan megtalálja az ízlésének, elképzelésének és otthona stílusának legmegfelelőbb szín- és anyagösszeállítását.

Ajánljuk ezt a modern kanapétípust azoknak, akik minőségi bútort keresnek hosszú időtartamra és kényelmesen szeretnék eltölteni szabadidejüket otthon, egy film nézése során vagy baráti összejövetelek alkalmával is. Remek választás lehet továbbá akár irodák, céges várók számára is, szabadon választható mérete, anyaga és színösszeállítása miatt.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban rendelkezésére állnak munkatársaink alábbi elérhetőségeinken, illetve a Facebookon is megtalál minket.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/capucine

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top