KERESÉS

Doris relax kanapé

A Doris relax kanapé nagyszerű választás, ha kisebb méretű, ám nagyon kényelmes ülőalkalmatosságot szeretne nappalijába. Mérete választható, akár két-, illetve háromszemélyes verzióban is, igény szerint.

Otthonunk egyik legnépszerűbb része a nappali, hiszen ide invitáljuk barátainkat, ismerőseinket, családtagjainkat először, mikor megérkeznek látogatóba.

A nappali elengedhetetlen része pedig a kanapé, ami sok elvárásnak kell, hogy megfeleljen a kiválasztás során. Ilyen például a kényelem, a praktikusság, a design, a szín és az anyag. A mai folyton rohanó világban a kényelem nagyon fontos szemponttá vált. Hiszen azt a kis pihenőidőt, ami nekünk, dolgozó embereknek jutott, a napi teendőink mellett, szeretnénk maximálisan kihasználni, a tökéletes pihenés élményével. A Doris relax kanapé nagyszerű választás, ha kisebb méretű, ám nagyon kényelmes ülőalkalmatosságot szeretne nappalijába. Mérete választható, akár két-, illetve háromszemélyes verzióban is, igény szerint. A kanapé borítása nem levehető, de anyagát tekintve lehet folttaszító impregnált szövet, ecobőr és bőr. Bármelyikre is essen a választása, több színben megtalálja kínálatunkban, legyen szó akár visszafogottabb színről, mint a szürke vagy a nude színek, vagy akár egy merészebb bordós árnyalat.

Modern kanapéhoz hűen, a Doris relax kanapé nem csak fantasztikus kinézetével és minőségével varázsolja majd a nappaliban töltött pillanatokat meghittebbé. Választható relax funkciója minden kényelmi igényt felülmúl. Lábtartó és háttámla része egy gombnyomással kialakítható, meghosszabbítható, így már csak a pihenésre kell fókuszálnia egy hosszú, rohanós nap után.

Amennyiben kérdése adódna, keresse kollégáinkat, alábbi elérhetőségeinken, képekért és inspirációkért keresse fel Instagram oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/ doris

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top