KERESÉS

Melody bárszék

A Natisa olasz gyártócég megálmodta a Melody bárszék tökéletes formatervét, hogy a maximális üléskomfortot tudja biztosítani a vásárlók számára. Az acélból készült kerete masszív tartást biztosít a szék számára.

A Melody bárszék mutatós és kényelmes, amiben jól esik megpihenni!

A Natisa olasz gyártócég megálmodta a Melody bárszék tökéletes formatervét, hogy a maximális üléskomfortot tudja biztosítani a vásárlók számára. Az acélból készült kerete masszív tartást biztosít a szék számára. A bárszék négy hosszú fémlábon áll, amelyeket középen egy háromszögre emlékeztető fémváz támaszt meg. Ez a rész akár lábtartóként is funkcionálhat. A szék háttámlája és ülőfelülete szinte egy teljesen egybefüggő felületet alkot. Ezek már ránézésre is jól párnázottak, puhán kényelmesek. Ergonomikus kialakítása kellőképpen tartja a derékrészt és a gerinc egészséges pozícióját, oldaltámaszai pedig a combok kényelmes tartását segítik.

A Melody bárszék választható bőr-, ökobőr- és bársonykárpitozással. A prémium minőségű anyaghasználatnak köszönhetően a szék időtálló, könnyen tisztítható. A színe, a megadott színpalettából, igény szerint választható, hogy igazodjon az Ön igényeihez és a tér színeihez. Ez a visszafogott, elegáns darab az otthonában is jól tud mutatni, de akár egy pubban vagy egy étteremben is tökéletes. A Melody bárszéknek többféle verziója is van, hogy biztosan megtalálja a tökéletes darabot. Kapható normál, magas vagy alacsony változatban is. A modellek között található rövid lábakon álló szék, melynek magas háttámlája van. De a kartámaszt kedvelők is megtalálhatják a kedvencüket, hiszen kapható jól párnázott, rövid lábakon álló, alacsony háttámlával rendelkező kartámaszos modell is. Nálunk biztosan megtalálja a kedvére valót!
 
Engedjen a csábításnak és próbálja ki a Melody bárszék kényelmes üléseit!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív bútordarab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Ha elakad a lakberendezésben és egy kis inspirációra vágyik látogasson el az Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Melody

Anyag:

bársony, eco-bőr, króm

Típus:

bárszék

Back to Top