KERESÉS

59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

Egy biztos, az 59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal választásával Ön minőségi olasz bútort fog kapni, amely hosszú távú lehetőséget kínál. Ha szeretne egy klasszikus és minőségi fa asztal tulajdonosa lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az 59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal sokban hasonlít a 61-es számú asztalunkhoz.

Nem csak azért, mert ez is egy klasszikus asztal, hanem azért is, mert első ránézésre, ha nem figyelünk oda eléggé, talán észre sem vesszük a különbséget. Ez az apró eltérés a lábakon figyelhető meg, amelyeken hosszanti bordázottságot alakítottak ki. Különlegessége mégis a tudásában rejlik. Hiszen az alapból is nagy 190 x 95 cm asztalméretet 300 x 95 cm méretűre nyithatjuk ki. Ez a lehetőség alkalmassá teszi az 59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal terméket arra, hogy akár irodai használatba kerüljön tárgyalóasztalként. Ebben az esetben a kisebb cégek a céges ünnepi vacsorákat, ebédeket is meg tudják házon belül oldani. Főleg, mert az asztalhoz passzoló székekkel is rendelkezünk, azokat is be lehet szerezni nálunk.

Ezek a nagy és klasszikus bútorok általában meghatározzák egy szoba stílusát. Elhelyezésük kijelöli, hogyan tudunk egyik helyiségből a másikba jutni, illetve azt is megmutathatja, hogy milyen az életstílusunk. Ha ilyen nagy bútordarabot választunk, akkor a kisbútorok úgy vannak jelen a klasszikus térben, mint a finom részleteket és egyfajta bájt erősítő eszközök. Ezek tükrözik ízlésünket, egyéniségünket és kifejezik a szoba jellegét is.

Egy biztos, az 59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal választásával Ön minőségi olasz bútort fog kapni, amely hosszú távú lehetőséget kínál. Ha szeretne egy klasszikus és minőségi fa asztal tulajdonosa lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Más méretért további stílusokért nézze meg weboldalunk lakberendezési kínálatát, vagy látogasson el Pinterest oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/59

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

190×95 (300×90)

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

Klasszikus asztal hosszabbítható

Különlegessége mégis a tudásában rejlik, hiszen az alapból is nagy 190 x 95 cm asztalméretet 300 x 95 cm méretűre nyithatjuk ki.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top