KERESÉS

Bamboo asztal

A Bamboo asztal alapja festett fémrudak kereszteződéséből alakul ki, melyek a bambuszerdők hajlongó ágaira emlékeztetnek. Ez arra is utal, hogy a fémrudak a bambuszhoz hasonlóan erős és tartós kialakítással rendelkeznek, annak ellenére, hogy mindössze 1 centiméteres átmérőjük van.

A Bamboo asztal alapja festett fémrudak kereszteződéséből alakul ki, melyek a bambuszerdők hajlongó ágaira emlékeztetnek.

Ez arra is utal, hogy a fémrudak a bambuszhoz hasonlóan erős és tartós kialakítással rendelkeznek, annak ellenére, hogy mindössze 1 centiméteres átmérőjük van. A vékony fémrudak és az, ahogy egymást keresztezik, méghozzá egy köralakú fémlap keretein belül, rendkívül eredeti és szokatlan külsőt megjelenést biztosítanak az asztal számára. A különleges, bambuszerdőre hasonlító alap fehér és antracit színben a legnépszerűbb, de más színekben is kapható, például feketében vagy bordóban. Egy fekete alapú, fehér üveglapos Bamboo asztal azonban nem csak a bambuszerdőkre emlékeztethet minket, hanem a bambuszevő pandákra is. Egy ilyen asztal remek választás fekete-fehér étkezőkbe, konyhákba, és nem csak az otthonokba, de például az irodákba is.

Az asztal 76 centiméter magas, 120 és 140 centiméter átmérőjű körlapokkal rendelkezik. Fix és bővíthető változatban is rendelhető, a bővítés plusz 60 centimétert jelent. A bővíthető asztal egy diszkrét nyitómechanizmust használ, mely el van rejtve az asztallap belsejében. Innen az extra elem könnyedén, könyvszerűen kihajtható.

Az asztallap a fehér üveg mellett több színben elérhető lamináltfa-anyagból is kérhető. A bővíthető változathoz mindkét anyag használható.

Ha szeretne érdeklődni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha esetleg további lakberendezési ötleteket keres, akkor pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Sedit / Bamboo

Anyag:

laminált, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top