KERESÉS

Blade asztal

A Blade asztal lehet, hogy ismerősnek tűnik, hiszen nagyban hasonlít az olasz Midj gyártó egy másik termékére, a Diamante asztalra. Míg a Diamante elegáns, előkelő környezetbe illik, addig a Blade asztal modern, dizájnos környezetekbe az igazán megfelelő.

A Blade asztal remek választás azok számára, akik letisztult vonalvezetésű asztalt keresnek, de nem szeretnék, hogy az egyhangú legyen.

A Blade asztal lehet, hogy ismerősnek tűnik, hiszen nagyban hasonlít az olasz Midj gyártó egy másik termékére, a Diamante asztalra. Míg a Diamante elegáns, előkelő környezetbe illik, addig a Blade asztal modern, dizájnos környezetekbe az igazán megfelelő. Bár a Blade ugyanúgy – nyitható – acélszerkezettel rendelkezik, lábai azonban fával vannak kialakítva. A lábak különleges felépítését az asztallappal való érintkezésüknél jól megfigyelhetjük, hiszen itt egy úgymond éket vagy bevágást találunk. Épp olyat, mint a Diamante asztalnál.

A lábakat borító faanyag mintázata rendkívül jól látszik, ezáltal az asztal elhozza otthonunkba a faanyag melegségét és a természet gyönyörűségét. A lábak és az asztallap eltérő színe csodás kontrasztot hoz létre az asztal megjelenésében, ennek köszönhetően pedig az asztal stílusosan kiemelkedik környezetéből, és pompás fókuszpontként funkcionál. A két eltérő színt magába foglaló asztal tökéletes választás a fekete-fehér vagy más két színre alapuló lakberendezési dizájnhoz.

Az asztallap melamin, fa, Fenix, üveg vagy kristálykerámia anyagból készülhet. A Fenix egy remek felületválasztás, hiszen az anyag rendkívül ellenálló a karcolásokkal, kopással, száraz hővel, savas alapú oldószerekkel és háztartási reagensekkel szemben. A felület emellett rendkívül átlátszatlan, puha tapintású, és az ujjlenyomatok sem maradnak meg rajta.

Az asztal több méretben és színben kapható.

Ha úgy érzi, az Ön étkezőjébe remekül illene ez az asztal, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig tovább inspirációkat keres lakberendezési témakörben, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/armando

Anyag:

lásd pdf lista

Méret SZxHxM [mm]:

lásd pdf lista

Szín:

lásd pdf lista

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top