KERESÉS

Orbit étkezőasztal

Az Orbit asztal lába fentről nézve felidézi a holdpályát, innen ered a neve. Ez az egybefüggő, hullámzó alakú, kőrisfából készült talapzat minden irányból nézve egészen lenyűgöző. Állandó mozgásban van ez adja a flow-élményt.

Az Orbit étkezőasztal klasszikus és posztmodern elemek találkozásából épül fel.

Az Orbit étkezőasztal lába fentről nézve felidézi a holdpályát, innen ered a neve. Ez az egybefüggő, hullámzó alakú, kőrisfából készült talapzat minden irányból nézve egészen lenyűgöző. Állandó mozgásban van ez adja a flow-élményt. Ez a posztmodern talp több mint 70 facsíkból épül fel, melyek egymástól kicsit elmozdítva, hol jobbra, hol balra irányítva, egy S formájú hullámot hoznak létre. A láb kialakításáról eszünkbe juthat egy homokóra, egy legyező, egy harmonika, de akár egy víztározó is. Ezért olyan nagyszerű ez az egymástól elálló facsíkok alkotta megnevezhetetlen forma. Hiszen nagyon kreatív és elgondolkodtató. Az kőrisfából készült láb nagyon stabil, három színben kapható, így világosabb ás sötétebb árnyalatokhoz is jól illik.

A vékony asztallap igazán elegánssá varázsolja ezt az asztalt. Bár ez a márványszerű kerámialapnak is köszönhető, mellyel az asztal akár klasszikus környezetben is megállja a helyét. Az asztallap formája mondhatni egy lekerekített, ívelt téglalapra hasonlít, mely remekül illeszkedik az alap hullámzó kialakításához. Az asztallap kérhető matt vagy fényes márványszerű kerámiából, de akár gres porcelánból, fából vagy üvegből is. Az asztal négy különböző méretben kapható, az ára is ettől függően változik.

Bár ez elsősorban egy étkezőasztal, de modern stílusa és elegáns kinézete azt is lehetővé teszi, hogy egy irodában vagy tárgylóban töltsön be központi szerepet.

Ha Önt is lenyűgözte az Orbit asztal megjelenése és szeretne érdeklődni a vásárlás mikéntjéről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötletek között szeretne böngészni, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal 

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa / Orbit

Anyag:

fa, gres porcelán, kerámia, üveg

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top