KERESÉS

PREMIER olasz konyhabútor

A PREMIER olasz konyhabútor letisztult minimalista stílusú bútordarab, amely páratlan eleganciájával vesz le a lábáról minden embert. Ebben a konyhában nem csak süteményről fog mindenki beszélni, hanem a konyhabútorról is.

Egy jól kivitelezett konyhabútor mindig a segítségünkre lehet egy többfogásos menü elkészítése során. A PREMIER olasz konyhabútor egy változatosan összeállítható bútordarab, hogy tökéletes legyen az Ön számára a konyhai élmény.

A PREMIER olasz konyhabútor letisztult minimalista stílusú bútordarab, amely páratlan eleganciájával vesz le a lábáról minden embert. Ebben a konyhában nem csak süteményről fog mindenki beszélni, hanem a konyhabútorról is. Ez a modern konyhabútor jól kombinálható a nyers fa és az élénk színekkel is. A variálható színeknek köszönhetően könnyen beilleszkedik a lakás összképébe. A frontrész kapható magasfényű és matt változatban is, a profilok 24-féle különböző színben is választhatóak.

Ez az olasz konyhabútor környezetbarát anyagokból készült a legújabb technológiával. A PREMIER olasz konyhabútor számos elemmel rendelkezik, melyek eltérő méretben és, kérés esetén, egyedi méretben is kaphatóak. A szekrények tágasak, így jól pakolhatóak. Méretükből adódóan akár egy szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas „kukacsoportot” is elrejthetnek. Az L és U alakú konyhabútor igény szerint alakítható. A bútordarab kérhető beépített asztalos verzióban is, hogy a pultról egy mozdulattal az asztalra kerülhessenek a finomabbnál finomabb falatok. A konyhabútor rendelhető fogantyúval és fogantyú nélküli változatban,beépített GOLA profillal is, illetve LAB és TIME típusú fogantyú profillal, melyek diszkréten hangsúlyozzák az egész kompozíciót.

Válassza Ön is ezt a praktikus és gyönyörű konyhabútort! A PREMIER konyhabútor ízléses választás egy ízes ebéd elkészítéséhez. A termékkel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

PREMIER – minimál stílusú modern Olasz konyha
Rendelhető fogantyúval, vagy fogantyú nélküli változatban beépített GOLA profillal, illetve LAB és TIME  típusú  fogantyú profillal, melyek diszkréten kihangsúlyozzák az egész kompozíciót.
Profilok színe: standard: fekete vagy csiszolt ezüst, opciós: matt festéssel 24 színben.
Front: laminált P.E.T.  magasfényű vagy matt, fehér és homok színekben.

PREMIER konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D / premier

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

fehér, homok

Típus:

Modern konyhabútor

Back to Top