KERESÉS

Spring Pro olasz konyhabútor

A Spring Pro olasz konyhabútor elegáns, de mégis egyszerű formaterv alapján készült és számos izgalmas, egyedi módon összeállítható. A konyhabútor elemei között található fiókos és polcos rendszer is, amelyekben kényelmesen, átláthatóan elférnek az edények, eszközök és a fűszerek is, hogy a keresgélés ne menjen a hétvégi húsleves rovására.

Az idei évben a modern, letisztult konyhabútorok divatját éljük, így a Spring Pro olasz konyhabútor ennek jegyében készült.

A nagymamáink korabeli pepitamintás csempéi és az élénk, harsány színek 2021-ben már nem annyira népszerűek a konyhában. A tarka, túldíszített, mintás lakberendezési tárgyakat, csempéket és bútorokat leváltották a természetes hatást keltő, letisztult és szolid színű darabok. A Spring Pro olasz konyhabútor elegáns, de mégis egyszerű formaterv alapján készült és számos izgalmas, egyedi módon összeállítható. A konyhabútor elemei között található fiókos és polcos rendszer is, amelyekben kényelmesen, átláthatóan elférnek az edények, eszközök és a fűszerek is, hogy a keresgélés ne menjen a hétvégi húsleves rovására.

Ezek szerkények tágasak, így nem nehéz bennük elrejteni egy nagyobb edényt vagy akár a konyhai kisgépeket. A szekrényeken egy vékony, egyszerű fogantyú található és fajtától függően felnyithatóak, lenyithatóak, kihúzhatóak vagy éppen kinyithatóak. A Spring Pro olasz konyhabútor elemválasztéka óriási és akár egyedi méretekben kapható, így optimálisan beilleszthető a konyhába. A konyhabútor többféle színeben is megvásárolható. Ráadásul a Spring Pro olasz konyhabútor minőségi, környezetbarát anyagokból készül a legújabb technológiával Olaszországban. Ha Ön sem szeretne azon bosszankodni, hogy a nehezen kiválasztott konyhabútor befér-e a konyhába, akkor válassza egyedi méreteinket!

A Spring Pro konyhabútor remek választás egy modern konyhába. Kombináljon Ön is kedve szerint és élvezze a főzés örömeit minden nap!

A termékkel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon a bemutatótermünkben dolgozó kollégáinkhoz! Lakberendezési tippjeinket megtekintheti az Instagram oldalunkon!

Frontok: laminált matt  és fényes árnyalatokban, laminált faerezett felületekkel, laminált kőhatású felületekkel, vagy matt festett változatban  (összesen 37 színben).

Spring Pro konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban, egyedi méretekben is rendelhetőek, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készülnek, BLUM prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/sping pro

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretre

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Érdekelhetnek még…

Back to Top