KERESÉS

Aileron modern szék

Az AILERON modern szék társaival szemben „állítható”. Az olasz, prémium minőségi alapanyagokból készült dizájner bútordarab ettől még különlegesebbé válik, pedig a megjelenése sem kevés.

Praktikus és dizájnos, a két legszebb szó együtt, ha egy bútordarabról van szó. Az AILERON modern szék pedig egy ilyen lakberendezési tárgy.

Azok az emberek, akik munkájukból vagy tanulmányaikból adódóan hosszabb időt töltenek ülve, tudják, hogy ez egy idő után kényelmetlenné és fárasztóvá válik. Nem elég testhelyzetet váltani ahhoz, hogy kényelmesebben tudjon ülni az ember, hiszen attól még a szék nem lesz párnázottabb és más kialakítású. Az AILERON modern szék társaival szemben „állítható”. Az olasz, prémium minőségi alapanyagokból készült dizájner bútordarab ettől még különlegesebbé válik, pedig a megjelenése sem kevés.
 
Az AILERON modern szék stabil lábakon áll. Az ülőfelülete és a háttámlája párnázott ezzel is fokozva a kényelmet. A szék textiliával bevont, mely a megadott színpalettából választható ki. Ez a kárpit könnyen tisztítható, így az esetleges foltok nem okoznak problémát. A szék kialakítását tekintve ergonomikus, a test vonalait és igényeit veszi figyelembe. Ennek jegyében a kettéosztott háttámla felső része finom billentéssel mozgatható, ezáltal jobban tartja a hátat és kényelmesebb ülést biztosít. Az egyszerű, minimalista stílus és a választható színek miatt ez a szék hölgyek és urak számára egyaránt jó választás. De fiatalok szobájába is megfelelő. Az AILERON modern szék használata az enyhe mozgásra képes háttámla-funkció miatt kész öröm!
 
Az AILERON szék a home officeban dolgozók és a diákok kedvence is. Érdemes kipróbálni és beszerezni!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/aileron

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top