KERESÉS

Calla szék és székcsalád

A Calla kollekció kivitelezése a kortárs művészeti elemek ötvözésének köszönhető. A Calla székek nyilvános és otthoni terekbe egyaránt ideálisak, jelenlétükkel feldobhatják a munkahelyi környezetet és akár az otthoni életterünket is.

A Calla szék és annak különböző változatai 2019-ben debütáltak a nagyérdemű előtt.

Sikerüknek köszönhetően azóta több változatuk is rendelhető már. A Calla székcsaládban található Calla DP PP szék egy forgatható és állítható magasságú karosszék. A textillel bevont székek könnyen koszolódhatnak, de a Calla polipropilén üléssel és ötágú festett acéltalp görgőkkel felszerelt székeivel emiatt nem kell aggódnia. Geometrikus alakjának és modern kivitelezésének köszönhetően a Calla szék összes változata kényelmes. Mindegyikük hozzájárul a természetes testtartáshoz. Sőt, többféle színben is elérhetőek a karizmatikus, feltűnő színek kedvelőinek örömére. Minőségi acélvázának és közkedvelt színeinek köszönhetően strapabíró és garantáltan az otthona egyik legkényelmesebb bútordarabjává válhat.

A tervező, Fabrizio Batoni építészmérnöki diplomát szerzett a Firenzei egyetemen. A diploma megszerzése után az ipari formatervezés és építészet világában szerzett tapasztalatokkal nyitotta meg 1997-ben saját műtermét. A Calla kollekció kivitelezése a kortárs művészeti elemek ötvözésének köszönhető. Így a Calla székek nyilvános és otthoni terekbe egyaránt ideálisak, jelenlétükkel feldobhatják a munkahelyi környezetet és akár az otthoni életterünket is.

A Calla szék több változatban kapható, akár étkezőszék, akár irodai szék, akár fotel, akár bárszék is lehet. Műanyagból készült lemezelt változatok (Calla P M_M PP, Calla S M_M PP, Calla DS PP) és szövetborítással (CALLA P M_Q TS, Calla P M_T TS, Calla S M_X TS) készült bútordarabok egyaránt elérhetőek. A bőr és műbőr széles választékával kárpitozzák, hogy megfeleljenek a különböző preferenciáknak és életstílusoknak.

A Calla székcsalád tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a kényelemre is.

Ha termékünk felkeltette érdeklődését, nézze meg további bútorainkat is! A Calla székcsalád székei között talál állítható magasságú (Calla DS TS, Calla DP TS, Calla DS PP), görgős (Calla DS PP, Calla DP TS) is. Illetve van favázas (Calla P L_C TS, Calla P L_N TS, Calla S L_C TS), fémlábas (Calla P M_X TS, Calla S M_M TS, Calla P M_T TS). Valamint textilbevonatú és polipropén anyagú székkülönlegességeket is. Prémium minőségű, olasz design bútorok széles választékával várjuk. Kérdéseivel bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat, ha esetleg lakberendezési inspirációra volna szüksége, látogasson el bátran Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Calla

Anyag:

lábak: fém, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top