KERESÉS

Corium modern szék

A minimalista dizájnt követve a CORIUM modern szék egy igazán egyszerű darab, mégsem hétköznapi. A stabil lábakon álló bútordarab vékony párnázatú háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik. Kapható egy magasabb 93 cm-es vagy egy alacsonyabb 80 cm-es háttámlával is.

Ha kényelmes, divatos széket keres, akkor a CORIUM modern szék a legjobb választás.

Élvezze a családi ebédeket, kávézásokat, baráti beszélgetéseket vagy akár várakozzon ezen a kényelmes, modern széken! A minimalista dizájnt követve a CORIUM modern szék egy igazán egyszerű darab, mégsem hétköznapi. A stabil lábakon álló bútordarab vékony párnázatú háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik. Kapható egy magasabb 93 cm-es vagy egy alacsonyabb 80 cm-es háttámlával is, hogy még jobban igazodjon az egyéni igényekhez. A CORIUM modern szék egyik különlegessége az, hogy a szék lábaira is kárpitozás került. Így már hirtelen érthetővé is válik a neve, ami latinul cserzett bőrt, állatbőrt jelent.
 
A szék kérhető bőr, ökobőr vagy textil bevonattal is. Érdekes kialakítású szerkezetén, háttámláján, ülőfelületén és a lábakon található huzaton egy igényesen elkészített, vékony díszítő varrás fut végig. A kárpit színe és anyaga igény szerint, a megadott színpalettából, választható ki. Mind a bőr, mind a textilbevonat könnyen tisztítható, strapabíró, így az étkezések során történt balesetek nyomát is könnyebb eltüntetni. Ez a mutatós dizájner bútordarab divatos társa lehet Önnek a mindennapok során akár egy luxus pihenőhelyen, akár egy modern konyhában, de akár egy tökéletes nappaliban is. Vigyázat! Természetes fényben a bronz és az ezüst színű bőr bevonat még ragyogóbbá vágyik, így még könnyebb beleszeretni.
 
Ha Önt is ámulatba ejtette ez a csillogó csoda, akkor pihenjen meg rajta, aztán pedig vigye haza! A CORIUM modern szék lehengerlő színeivel a szoba ékévé válhat.

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív bútordarab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Ha elakad a lakberendezésben és egy kis inspirációra vágyik, látogasson el az Instagram oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/corium

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top