KERESÉS

Effie szék

Az Effie szék puhaságát vastag hát- és ülőpárnája adják, melyek ívelt formájukkal nagyon jól illeszkednek testünk vonalaihoz, ezáltal is nagyon kényelmessé téve a széket. A háttámla belső részének és ülőrészének szövete sok apró redővel van díszítve.

Az Effie szék nagy és puha felülettel rendelkezik, mely a dizájnnal együtt egy kényelmes remekművé teszi ezt a széket.

Az Effie szék puhaságát vastag hát- és ülőpárnája adják, melyek ívelt formájukkal nagyon jól illeszkednek testünk vonalaihoz, ezáltal is nagyon kényelmessé téve a széket. A háttámla belső részének és ülőrészének szövete sok apró redővel van díszítve. Ezek rendkívül érdekes kinézetet adnak a széknek és olyan érzést keltenek bennünk, mintha fotelszerűen besüppedne alattunk az anyag. Az lehet, hogy ez a redős kialakítás nem mindenkinek tetszik, mert nem szoktuk meg, hogy nem feszesen kárpitoznak egy széket és szokatlan a gyűrött anyag, de ennek a széknek pontosan ez a dizájnja, ettől olyan különleges és nem mindennapi. Akinek tetszik ez a dizájn, azok számára jó hír, hogy a Natisa olasz gyártó a Sunrise, a Rose és a Cloud széket is kissé hasonlóan díszítette, így ezek a termékek, akár egymással is jól párosíthatóak.

Az Effie szék egyfajta falábbal és kétfajta fémlábbal is kapható. A normál típusú henger alakú falábak jól passzolnak a hasonló fából készült bútorok lábaihoz, míg a fémlábak a modern, fémből készült tárgyakhoz illenek jobban. A kereszt alakból lefutó lábak kicsit masszívabb kinézetet kölcsönöznek a széknek, míg a vékony lábak elegáns, kecses tartást biztosítanak. A szék több színben és szövetváltozattal is kapható, így azok is örülhetnek, akik merészebb színeket szeretnének étkezőjükbe.

A különleges külső miatt, akár teljesen különböző színű Effie székek is díszíthetik étkezőnket! Hiszen ma már nem divat, hogy egyforma színű székeket választunk. Jó, ha merünk egyediek lenni! Főleg azért is, mert ezt a széket nem csak étkezőkbe, de például irodákba is ajánljuk, ahol a céges színekben pompázó, redős külsejével igazán egyedi és persze kényelmes kiegészítő bútordarab lehet.

Ha felkeltette érdeklődését ez a termék, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha további lakberendezési ötleteket is szívesen megtekintene, látogasson el például Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Effie

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top