KERESÉS

Elekta modern szék

Ez a modern étkezőszék masszív tömörfa lábakon áll. A szék hátsó lábait meghosszabbították, így a háttámla egyfajta merevítést kapott, hogy még masszívabb legyen.

Az Elekta modern szék egy kifinomult bútordarab, amely teljes mértékben biztosítja az Ön kényelmét.

Az olasz Alf DaFre gyártócég a nemzetközi bútorpiac egyik jelentős vállalata. A cég híres a prémium minőségi, dizájner bútordarabjairól, nem véletlen, hogy az egyedi dizájnú és minőségi Elekta modern szék is az ő gyárukból került ki. Ez a modern étkezőszék masszív tömörfa lábakon áll. A szék hátsó lábait meghosszabbították, így a háttámla egyfajta merevítést kapott, hogy még masszívabb legyen. A faváz színei választhatóak és a szék textillel bevont, párnázott ülőfelülete és háttámlája is változtatható. Hiszen a textil színe és anyaga egyéni ízlés szerint választható egy adott színpalettából és anyagmintából. A szék ülőfelületének és a háttámla oldalán is egy szolid, alig látható díszítő varrás fut végig.
 
A galériában is látható sötét fakerettel és világos színű textil kárpittal az Elekta modern szék egy kifinomult, elegáns bútordarab. Megtervezése során a gyártó az időtállóságra fókuszált. Egyszerű dizájnja és minősége miatt, a megfelelő színválasztás esetében, akár évekig is divatos maradhat, így hosszú időn át élvezhető a kényelme. Az Elekta modern szék különböző lakberendezési irányzatokhoz is passzol az egyszerű, modern megjelenése miatt. Jól mutat pasztell színekben, vagy más természetes fa és akár élénk színekkel is egyaránt.

Merjen bátran játszani a színekkel és élvezze a jól megérdemelt pihenést az Elekta szék adta kényelem segítségével!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív bútordarab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/elekta

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top