KERESÉS

Esedra modern szék

Az Esedra modern szék egy igazi „kaméleon” bútordarab. Színét ugyan csak a gyártó segítségével változtathatja meg a vásárló, formatervének köszönhetően azonban könnyen beleilleszkedik számos különféle stílusú helyiségbe is.

Gyorsan változtatja otthona stílusát? Az Esedra modern szék egy klasszikus darab, amely jól passzol a különféle lakberendezési stílusokhoz.

Az Esedra modern szék egy igazi „kaméleon” bútordarab. Színét ugyan csak a gyártó segítségével változtathatja meg a vásárló, formatervének köszönhetően azonban könnyen beleilleszkedik számos különféle stílusú helyiségbe is. Az Esedra modern szék négy stabil falábon áll. Az ülőfelület és a háttámla kényelmesen párnázott ezáltal optimális kényelmet nyújt. A párnázott rész kérhető textil vagy bőr bevonattal is. A bőr és a textil színe választható.
 
A kárpitozás szélein függőlegesen díszítő varrás fut végig és a háttámla közepén egy behúzás található. A szék hátsó lába és a háttámla egy egységet alkotó darabban van. Az optimális üléskomfortot a minőségi alapanyagok mellett a divatos dizájn teszi tökéletessé. Kialakítása és magassága miatt szuper választás az étkező asztal mellé, de ez a szék számos más helyiségben is elhelyezhető. A bézs –ahogyan a képen is látszik – egy remek szín, mivel könnyen kombinálható más eltérő tónusú színekkel is. Bézs árnyalatban ez a szék egy remek választás lehet azok számára, akik a melegebb árnyalatokat kedvelik, és ennek fényében rendezték be az adott helyiséget. A harsányabb színekben pompázó helyiségeket pedig remekül ellen hangsúlyozza ez a szolid letisztult szín. De lehet éppen fordítva is.
 
Válassza ki a tökéletes színt, a megfelelő anyagot és élvezze az Esedra modern szék adta kényelmet!

A termékkel kapcsolatos kérdésekkel keressen fel minket elérhetőségeinken! Kérdéseit segítőkész kollegáink szívesen megválaszolják! Látogasson el Facebook oldalunkra is és inspirálódjon általunk!

Információk:  ESEDRA

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/esedra

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top