KERESÉS

IRIS szék

Az Iris szék az egyszerűséget és az eleganciát testesíti meg a kialakítása révén. Az egyszerű vonalvezetést azonban megbontja a szék kartámlája, mely a háttámlával egységet alkot és abból ívelt formában válik ki.

Az Iris szék egy érdekes, nagyszerű variációkban kapható kartámlás szék.

Az Iris szék az egyszerűséget és az eleganciát testesíti meg a kialakítása révén. Az egyszerű vonalvezetést azonban megbontja a szék kartámlája, mely a háttámlával egységet alkot és abból ívelt formában válik ki. A háttámla ívelt kialakítása igazán kényelmes ülőalkalmatossággá teszi ezt a széket. De nem csak ettől lesz ilyen kényelmes ez a szék. Az ülőrész párnázottsága, továbbá a háttámla és a kartámlák által alkotott félkör is biztosítja a komfortos pihenést, ami közben még karjaink számára is megfelelő alátámasztást ad.

Az Iris szék ülőfelületét, háttámláját és kartámlája belső és külső oldalát is egymásra merőleges függőleges és vízszintes steppelt varrások díszítik. Emiatt és a karfák miatt már majdnem olyan, mint egy fotel. Nyilván nem olyan nagy, de így általa az étkezőben is a nappaliban lévő fotel kényelméhez hasonlót élhetünk át. Ezért sokan étkezőfotelként emlegetik. Az Iris szék a nappaliba is ideális, de tökéletes az irodai szektorba is.

Ha szeretnénk, akkor olyan székváltozatot is választhatunk, amelynek belső és külső oldala teljesen eltérő színű. A kétszínű változat eredetiségével és elevenségével kiemelkedik környezetéből és az őt körülvevő bútorok közül.

A szék hatfajta lábváltozatban elérhető, a Natisa olasz cégtől már jól ismert normál típusú fa és fém lábakkal, kifelé futó falábakkal, a szék közepénél lévő pontból kiinduló falábakkal vagy szánkótalpszerű fémlábbal. Emellett még olyan fémlábbal is elérhető, amely bárszékké alakítja ezt a kényelmes kartámlás széket.

Ha kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha pedig további lakberendezési inspirációkra lenne kíváncsi, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Iris

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top