KERESÉS

Joe szék és székcsalád

A Joe szék és székcsalád kollekció székei lakkozott acélvázzal ellátott bútordarabok. A fa és a textíliák melege ellensúlyozza az acél és a bőr hideg frissességét, ami végtelen stíluskombinációt alkot.

A Joe kollekció egy 1970-es éveket idéző modernizált kollekció. Így a Joe szék és székcsalád bútordarabjai harmóniát és letisztult eleganciát teremtenek otthonában.

A Joe székcsalád kollekció székei lakkozott acélvázzal ellátott bútordarabok. A fa és a textíliák melege ellensúlyozza az acél és a bőr hideg frissességét, ami végtelen stíluskombinációt alkot. A Joe szék és székcsalád kollekció kompakt formájával otthonra és akár szórakozóhelyekre egyaránt alkalmas. Mivel a székek az átlagosnál is sokkal többféle színben és stílusban is elérhetőek, ezáltal biztosan mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb ülőalkalmatosságot.

A Joe kollekcióban vannak kárpitozott és polipropilén székek, bárszékek, valamint keményített háttámlájú darabok is. Egyszerű székváza fehér, fekete, barna, bronz, homok és grafitos lakkozott acélból készülhet. Az ülőfelület és a háttámla bőrrel, műbőrrel vagy szövettel kárpitozott. A fa háttámla sajátossága, hogy hátsó részét furnérozott, sötét vagy világos tölgy borítja.

Ha a Joe székcsalád felkeltette az érdeklődését, tekintse meg bemutatótermünkben további bútorainkat is! A kollekcióban található még bárszék (Joe H65/H75 M LG), valamint kárpitozott szék (Joe S M TS), kemény háttámlájú lemezelt szék (S M TS LG) és polipropilén szék (S L CU) is. Kitűnő minőségű, olasz designbútorok színes választéka várja a Monte Grappa Mobili bemutatótermében, csakis nálunk. Kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat, vagy ha esetleg elakadna a lakberendezésben és inspirációra volna szüksége, látogasson el bátran az Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Joe

Anyag:

lábak: fém, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

A termék méreteit innen tudja letölteni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top