KERESÉS

KING szék

Az enyhén ívelt háttámlának és a párnázott bélésnek köszönhetően a KING szék ergonomikus támaszt nyújt ezzel is elősegítve a helyes testtartást.

Válasszon királyi széket a fenséges lakomához! A KING szék kényelmét még egy uralkodó is megirigyelné.

Az olasz MIDJ bútorgyártó cég húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a bútorgyártásban és tervezésben egyaránt. A két évtized alatt a cég erősségévé vált a professzionalizmus, a funkcionalitás és a modern csúcsdizájn ötvözése a bútordarabok megalkotása során. A KING szék ezeket a jegyeket birtokolja egy gyönyörű külsőbe csomagolva. A szék igazán filigrán lábakon áll. Az ülőfelület és a háttámla párnázott, egyben van. Az enyhén ívelt háttámlának és a párnázott bélésnek köszönhetően a KING szék ergonomikus támaszt nyújt ezzel is elősegítve a helyes testtartást, továbbá megfelelő kényelmet nyújt a benne megpihenni vágyóknak. A szék választható színekben és kárpittal (bőr, ökobőr, textil és szövet kárpit) kapható. A választott kárpit fedi a szék lábait, ezzel egy harmonikus összképet teremt.

Megunhatatlan forma, időtálló dizájn, széles színválaszték. Vidámabb, élénk színű konyhával rendelkezik? A narancssárga szék remekül illik egy ilyen konyhába. Az igazán bevállalósak akár több színű széket is összeválogathatnak az igazán színes konyháért. Ha pedig nem szereti a harsány, élénk színeket, akkor válassza fehérben, szürkében, vagy akár feketében ezeket a pompás bútordarabokat!

A KING szék még a királyi családoknak is megfelelne! Érdemes benne elfogyasztani egy kisebb lakomát!

Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket! Kérdéseivel pedig bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/King

Anyag:

lábak: fém, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top